Загрузка...

Сациві з курки

Сациві з курки
0
0
25 лют
Сациві з курки


Сациві з курки дуже смачний рецепт


Дуже апетитний і ситний рецепт сациві з курки з якого виходить прекрасних дві страви: чудова холодна закуска і ароматний бульйон.

Все що потрібно нам для приготування сациві з курки це:
• Середня тушка курки
• Одна морква
• Один ріпчасту цибулю
• 200 грам волоських горіхів
• Три зубчики часнику
• Сіль і перець чорний (мелений)
• Одна чайна ложка спецій Хмелі-сунелі
• Дві чайні ложки оцту
• Один пучок кінзи

І так приступаємо:
• Беремо тушку курки, відокремлюємо від неї шкірку, зайвий жир, миємо її і кладемо в каструльку. Кип'ятимо в чайнику воду і заливаємо курку разом з жиром і шкірою окропом. Ставимо каструльку на вогонь І коли вода знову закипить, зливаємо її. Тепер заливаємо її двома літрами прохолодної води.
• Коли вода закипить, солимо її і робимо меншим вогонь. Чистимо моркву і кидаємо її разом з ріпчастою цибулею в лушпинні в каструльку. Через півгодини дістаємо курку з каструльки. Розігріваємо заздалегідь духовку до 200 градусів і кладемо в неї курку. Запікаємо до її повної готовності. Час від часу поливаємо її отриманим бульйоном з каструльки.
• Беремо сковорідку, ставимо на вогонь і обсмажуємо в ній трошки волоські горіхи. Чистимо зубчики часнику і подрібнюємо їх разом з волоськими горіхами блендером. Моєму й рубаємо дрібно кінзу. Заважаємо з часниковою сумішшю. Заливаємо їх 250 мілілітрами бульйону. Ретельно все перемішуємо, поки не вийде густий соус.
• Додаємо до нього сіль, винний оцет і спеції. Кип'ятимо його і ставимо в сторонку. Виймаємо курку приготовлену курку з духовки і ділимо її на рівний, невеликі частини. Відділяємо повністю від кісток. Потім заливаємо отриманим гарячим соусом і ставимо прохолодне місце до повного охолодження. Після можна подавати до столу в якості закуски або з гарніром.

Дуже апетитний рецепт приготування страви сациві з курки
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: