Загрузка...

Суп з курки

Суп з курки
0
0
25 лют
Суп з курки


Сациві з курки дуже смачний рецепт


Одним із самих смачних і ароматних страв турецької кухні по праву вважається суп із курки під назвою "Чорба". Він заслужив увагу гурманів з усього світу, оскільки ні в одній країні не можна зустріти такого оригінального рецепту супу-пюре. Отже, для того, щоб випробувати незабутні смакові відчуття від чудового блюда знадобляться:

Інгредієнти:
• Одна невелика курка
• Лавровий лист
• Маленька головка цибулі
• 10 склянок чистої води
• 2 моркви середнього розміру
• Півсклянки консервованого зеленого горошку
• 2 столові ложки пшеничного крохмалю
• 2 склянки дрібної вермішелі

Приготування:
А сам процес перетворення інгредієнтів в кулінарний шедевр відбувається таким чином:
• Курку покласти в каструлю і залити заздалегідь відміреною кількістю води.
• Занурити у воду очищену, але не порізану цибулину і два-три лаврових листки. Варити до готовності. Після цього з отриманого бульйону дістати курку, цибулю і лавровий лист.
• У той час як курка остигає, в бульйон додати дрібно натерту моркву і рівень вогню змінити на середній. Після закипання відразу додати вермішель і варити ще п'ять хвилин. За той час, поки бульйон вбирає на вогні аромат моркви потрібно встигнути відокремити м'ясо курки від кісток і розрізати на дрібні шматочки. Потім додати в каструлю разом з горошком і посолити. Заздалегідь воду солити не треба.
• Крохмаль розчинити в половині склянки води і повільно, тонкою цівкою вилити в каструлю, поступово помішуючи. Процес цей повинен зайняти близько двох-трьох хвилин.
• Після того, як крохмаль розчинився в загальній масі майже готового блюда - збавити на мінімальний вогонь і варити ще десять хвилин, при цьому, не перестаючи заважати.
• Розлити по тарілках, прикрасити рубаною петрушкою і шматочком лимона. Можна насолоджуватися!

Дуже апетитний і ситний рецепт суп з курки готуємо смачно
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: