Загрузка...

Фрикадельки по-російськи рецепт з фото

Фрикадельки по-російськи рецепт з фото


Останнім часом, я практикую швидкі рецепти, тому що у мене стало туго з вільним часом. Фаст-фуд, це не наша їжа, а значить потрібно щось швидке, затишне і домашнє.
Фрикадельки по-російськи рецепт з фото
0
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Часник 1 часточка
  • Томатний соус 3ст.л.
  • Морква 2 шт
  • Цибуля ріпчаста 2.0 шт
  • Гриби печериці 300 г
  • Сметана 3 ст.л.
  • Бульйон овочевий 1 літр
  • Фарш з рисом пів кіло
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У таких випадках, дуже виручає фарш. Пару пакетів замороженого домашнього фаршу, завжди лежать в морозилці на випадок, коли потрібно приготувати швидко. У мене, це класичні складові: свинина + яловичина в рівних пропорціях + цибуля ріпчаста. Про секрети свого фаршу, я вже згадувала в рецепті: Пельменні секрети. Всі ці тонкощі, я враховую і для фаршу, на зберігання. Лише потім, при розморожуванні, починається імпровізація, в залежності від настрою і запланованого страви. В даному випадку, були залишки відвареного рису. Тому, в фарш, доданий відварений рис і столова ложка сметани + часточка часнику.

  • Крок 2

    Спочатку робимо пассеровку овочів. На оливковій олії, пасеруємо нарізані печериці, і моркву з цибулею. Додаємо туди сметану і томатний соус.

  • Крок 3

    Перекладаємо нашу овочеву суміш в горщик і займаємося фрикадельками. Я їх трохи обсмажую. Для тих, хто береже фігуру і не любить смажене, це не обов'язковий процес. Складаємо наші фрикадельки на овочеву суміш.

  • Крок 4

    Заливаємо все це овочевим бульйоном так, щоб фрикадельки були прикриті, а й були трохи відни.Закідиваем всі улюблені приправи. У мене завжди: мелений коріандр, перець горошком, пара гвоздичек. Лавровий лист, закидаю в кінці, за 5 хвилин до готовності. Ставимо в духовку на температуру 190 градусів, буквально хвилин на 30. Це час, присвятимо приготуванню пюре (картопля + 4 яйця + 50 гр. Вершкового масла + молоко). Підготуємо, квашеної капустки з журавлиною, на закусочку і для кращого апетиту.

  • Крок 5

    Дістаємо благоухающий горщик. Я не знаю, в чому секрет. Але ... на плиті у такого ж страви у звичайній каструльці, смак, взагалі не той. Готую в горщику не в перший раз, як тільки починаються запахи всі знають, фрикадельки по-російськи. Дуже насичений смак і якийсь російський дух, виходить від цієї страви. Ні залишається, навіть не краплі підливи. Блюдо швидке в усіх відношеннях. І готується легко і швидко .... і з'їдається миттєво!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: