Фрикадельки по-російськи рецепт з фото

Фрикадельки по-російськи рецепт з фото


Останнім часом, я практикую швидкі рецепти, тому що у мене стало туго з вільним часом. Фаст-фуд, це не наша їжа, а значить потрібно щось швидке, затишне і домашнє.
Фрикадельки по-російськи рецепт з фото
0
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Часник 1 часточка
  • Томатний соус 3ст.л.
  • Морква 2 шт
  • Цибуля ріпчаста 2.0 шт
  • Гриби печериці 300 г
  • Сметана 3 ст.л.
  • Бульйон овочевий 1 літр
  • Фарш з рисом пів кіло
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У таких випадках, дуже виручає фарш. Пару пакетів замороженого домашнього фаршу, завжди лежать в морозилці на випадок, коли потрібно приготувати швидко. У мене, це класичні складові: свинина + яловичина в рівних пропорціях + цибуля ріпчаста. Про секрети свого фаршу, я вже згадувала в рецепті: Пельменні секрети. Всі ці тонкощі, я враховую і для фаршу, на зберігання. Лише потім, при розморожуванні, починається імпровізація, в залежності від настрою і запланованого страви. В даному випадку, були залишки відвареного рису. Тому, в фарш, доданий відварений рис і столова ложка сметани + часточка часнику.

  • Крок 2

    Спочатку робимо пассеровку овочів. На оливковій олії, пасеруємо нарізані печериці, і моркву з цибулею. Додаємо туди сметану і томатний соус.

  • Крок 3

    Перекладаємо нашу овочеву суміш в горщик і займаємося фрикадельками. Я їх трохи обсмажую. Для тих, хто береже фігуру і не любить смажене, це не обов'язковий процес. Складаємо наші фрикадельки на овочеву суміш.

  • Крок 4

    Заливаємо все це овочевим бульйоном так, щоб фрикадельки були прикриті, а й були трохи відни.Закідиваем всі улюблені приправи. У мене завжди: мелений коріандр, перець горошком, пара гвоздичек. Лавровий лист, закидаю в кінці, за 5 хвилин до готовності. Ставимо в духовку на температуру 190 градусів, буквально хвилин на 30. Це час, присвятимо приготуванню пюре (картопля + 4 яйця + 50 гр. Вершкового масла + молоко). Підготуємо, квашеної капустки з журавлиною, на закусочку і для кращого апетиту.

  • Крок 5

    Дістаємо благоухающий горщик. Я не знаю, в чому секрет. Але ... на плиті у такого ж страви у звичайній каструльці, смак, взагалі не той. Готую в горщику не в перший раз, як тільки починаються запахи всі знають, фрикадельки по-російськи. Дуже насичений смак і якийсь російський дух, виходить від цієї страви. Ні залишається, навіть не краплі підливи. Блюдо швидке в усіх відношеннях. І готується легко і швидко .... і з'їдається миттєво!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: