Солянка з копченостями рецепт з фото

Солянка з копченостями рецепт з фото


Сьогодні, ми будемо готувати суп-солянку. Впевнена на 100%, у кожної господині чи господаря, рецепт цього смачного супу різний. Мало того, дуже часто різниться і склад даного супу.
Солянка з копченостями рецепт з фото
+1
0
21 лис
Інгредієнти:
  • Яловича грудинка 1 шматок
  • Копчені реберця свинячі 4 шт.
  • Ковбаски \"Мисливські\" 3 шт.
  • Картопля молода 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Томатний соус 3 ст. л
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Огірки солоні 3 шт.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Наприклад, мій братик стверджує що немає кращого засобу від похмілля, ніж мій супец. Тому, це зимове блюдо, властвующее на столі після святкових застіль. А як добре сьорбнути його, після новорічних гулянь під ялинкою, та з чарчиною горілочки .... М-М-М, неймовірне задоволення. Відразу обмовлюся, рецепт супу я не списала з Інтернету. У мене з такими рецептами дружби не виходить, в силу мого не прийнятті точного їх виконання. Риса характеру напевно, але найчастіше на кухні, де це можливо, я вважаю за краще ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ. Наскільки він схожий, на професійну солянку судити не беруся. Це найулюбленіший суп, всіх моїх коханих чоловіків і навіть мами (а вже як вона примхлива). Його любить син і обожнює чоловік, рідний брат Родіон завжди просить зварити саме мою солянку (в осінню поїздку до Пітера варила йому цей супец). Загалом, суп неймовірно смачний і НЕЗАБУТНІЙ (хто пробував раз, запам'ятовує його назавжди), але ... навряд чи він підходить тим, хто сидить на дієті. Ця страва для тих, хто хоче зігрітися душею і тілом в російську зиму, не думаючи про фігуру. Готується він, не з залишків їжі в холодильнику, а з добірних продуктів. Я готую солянку в скороварці, або мультиварки. Спочатку запускаємо в скороварку грудинку, закриваємо кришку і варимо не менш 1,5 години. Щоб грудіночка вся виварити і віддала супу все, що вона має. Щоб потім навіть кісточки в роті танули. Я віддаю перевагу варити не просто у воді. А обов'язково кидаю 4-5 горошин запашного перцю, і пару паличок гвоздички.

  • Крок 2

    На солянку, нам потрібна добірна яловича грудинка, з "цукровими" кісточками. На жаль, я не ставлюся до противників наваристих кісткових бульйонів. Начиталася про це вдосталь і судити хто правий, а хто ні, не беруся. Сперечатися, теж не стану. Скажу одне, в нашому кліматі такий бульйон дуже поширений. А я взагалі не любитель бульйону на шматочках філею, без єдиної кісточки. Це небо від землі, що по навару, що за смаком. Противники касетних бульйонів, роблять акцент на шкідливих речовинах в кістках. Може бути і так ... але не у нас, де панує приватний сектор. Адже ми не купуємо привезене м'ясо в магазинах. Ми купуємо м'ясо у приватників. В основному, це татари, яких я вважаю спецами у вирощуванні яловичини і баранини. Вони навіть ріжуть худобу по особливому, що надалі називається: Халяльне м'ясо. ДОВІДКА: Про те, що таке Халяль, мусульманам, більш-менш, відомо. Це не тільки правила «гуманного» і «екобіологічного» забою худоби, але і ширша філософія споживання тільки дозволеного. Маються на увазі як дозволені Всевишнім продукти харчування, так і товари та послуги, відповідні ісламським соціальним, культурним, економічним і навіть політичним нормам Халяль і харам. ДОВІДКА: «Гуманний» і «екобіологічний» забій худоби. Вчені довели, що забій худоби за канонами шаріату, не тільки дозволяє отримати халяльне м'ясо, але і є гуманним і екобіологічним. В результаті м'ясні халяльні продукти виявляються більш придатними для здорового харчування. Я пишу ці довідки не для того, щоб щось комусь доводити. Пояснюю для тих, кому цікаво і не більше того. Загалом, всі перші страви, ми готуємо на наваристих м'ясних бульйонах яловичини і баранини. Свинячі кісточки, вживаємо лише в єдиному супі: солянка і другому блюді: бігос. Вони обов'язково повинні бути добре прокопчені. У цьому і є секрет, першокласної на мій погляд солянка. У ній мають бути: копчену! Отже ... Копчені свинячі кісточки (грудинка). Іноді це буває корейка з кісточкою. Це бувала і копчена курятина. У кожному разі, це копченості. Я кожне реберце відрізаю від шматка. В результаті, кожна кісточка окремо виходить.

  • Крок 3

    Підкопчені ковбаски. Або що ви любите, може бути улюблена копчена ковбаска або сосиски. Тут, як вашій душі завгодно. У мене були різні варіанти, але фаворитом, все-таки стали: КОВБАСКИ МИСЛИВСЬКІ. Їх, я ріжу просто кружечками.

  • Крок 4

    Підготовлені за допомогою терки "Бернер" овочі: капуста свіжа, цибуля, морква, гострий і болгарський перець, бабусині солоні огірочки (можна квашені, ще смачніше).

  • Крок 5

    Оливки без кісточок (я люблю чорні). Один лимон.

  • Крок 6

    Дрібно нарізані овочі, кладемо на сковороду з оливковою олією. Це цибуля, морква, перець чилі і ..... увагу, ваші порізані огірочки. Рубаний часник майже в кінці. Все це ми обсмажуємо і тушкуємо в сковороді під кришкою не забувши додати туди росла від огірочків. Не забудьте додати пару столових ложок хорошого томатного соусу. Все це нудитися під кришкою до тих пір, поки готується капуста та картопля. У підсумку, всі інгредієнти на сковороді, виходять у повній готовності.

  • Крок 7

    При запуску картоплі не забудьте суп посолити, але не багато. Не забудьте, ваші огірки солоні. Краще підсолити потім, ніж пересолити. Коли ви викладете в суп вміст вашої сковороди, то довго варити вже не треба. Я намагаюся зробити так, щоб все це добро дійшло до готовності вже в сковороді, за допомогою тушкування на маленькому вогні. Коли ми все це одружили, як варилося вже хвилин 5. У ці 5 хвилин ми ріжемо лимон (у мене йде цілий), половину лимона я просто вичавлюю в суп. ПІСЛЯ ВІДКЛЮЧЕННЯ: Половину лимона ріжу на кругляшки, і теж кидаю в суп. Оливки теж запускаються в цей момент, плюс всі ваші улюблені спеції. У мене це обов'язково: Лавровий лист, хмелі-сунелі, червона паприка, чорний свіжо мелений перець. Закриваємо кришкою і просто томим ще хвилин 10. Я вважаю тільки дві посудини здатні приготувати таку солянку: скороварки і мультиварки. Солянка виходить навариста і ароматна. Далі, її можна перелити в красиву супницю. Прикрасивши свіжою зеленню: кріп, петрушка (якщо є в наявності). Варто зауважити, що сама я свою мрію ще не набула. Не тому що шкода чи ні грошей. НІ супниць окремо від наборів. Тому, мрія, так і залишилася мрією ... Але ... ОБІЦЯЮ (сама собі в першу чергу). До цих свят, я куплю найкрасивішу супницю на світі! Ось таку! Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: