Рецепти супів

Рецепти супів
0
0
25 лют
Рецепти супів


Найсмачніші рецепти супів


Існує безліч видів супів: заправні (щі, борщі, розсольники і т.д), протерті і бульйони, навіть холодні або солодкі й інші, кожен з яких має свої секрети приготування. Ці рецепти супів допоможуть перевірити ці секрети на своїй практиці і приготувати будь-який з запропонованих мною заправних супів. Вони дуже смачні, поживні і корисні, і безсумнівно вам сподобаються.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування супу з курячого філе і локшини:
• 0,5 кг курячого філе
• 2 морквини
• 1 цибулина
• пучок зелені кропу
• трішки вершкового масла
• 3 середніх картоплини
Для локшини:
• 1 яйце
• 1 склянка борошна
• сіль

Процес приготування:
• Беремо м'ясо курки, в ідеалі це має бути, звичайно, ж домашня курка, і готуємо бульйон, протягом приблизно однієї години.
• Тим часом поки варитися бульйон, готуємо локшину.
• З борошна і яйця і солі замішуємо круте тісто, чим більше бульйону, тим більше буде потрібно локшини, так що порцію тіста можна збільшити.
• Приготоване тісто загортаємо в харчову плівку і витримуємо в холодильнику протягом тридцяти хвилин.
• Охолоджене тісто розкачуємо в дуже тонкий пласт і гострим ножем нарізаємо тонкі смужки локшини.
• Моркву чистимо, потім миємо й нарізаємо дрібною соломкою.
• Очищену цибулю нарізаємо дрібними кубиками і тушкуємо у вершковому маслі разом з подрібненою морквою і викладаємо в бульйон.
• Моєму і очищаємо картоплю, нарізаємо соломкою і теж додаємо в бульйон, солимо, перчимо до смаку.
• Коли овочі будуть готові, в бульйон додаємо локшину і подрібнений кріп.
• Супу з локшиною даємо закипіти і через 1 -3 хвилини знімаємо з вогню.
• приготування супу даємо трохи наполягти, щоб локшина розбухла.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування супу з пельменями:
• 300 г домашніх пельменів
• 2 штуки болгарського перцю
• 1 цибулина
• 2 морквини
• 3 картоплини
• пучок зелені кропу і петрушки

Процес приготування:
• Болгарський перець миємо, очищаємо від серединки, нарізаємо кубиками або дрібною соломкою.
• Морква та картопля очищаємо, нарізаємо також як і перець.
• У киплячу воду близько 3 літрів кладемо подрібнені овочі, через 10 - 15 хвилин кладемо пельмені, очищену цибулину і болгарський перець, солимо, перчимо до смаку.
• Коли всі інгредієнти готові додаємо в суп подрібнену зелень кропу і петрушки, накриваємо кришкою, через 1 хвилину вимикаємо газ.
• Якщо заморозити восени перець, то такий квітковий супчик можна готувати і взимку.
• Пельмені для супу використовувати тільки домашні, якщо їх приготувати за благо тимчасово, то такий супчик можна приготувати дуже швидко.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: