Загрузка...

Рецепти супів

Рецепти супів
0
0
25 лют
Рецепти супів


Найсмачніші рецепти супів


Існує безліч видів супів: заправні (щі, борщі, розсольники і т.д), протерті і бульйони, навіть холодні або солодкі й інші, кожен з яких має свої секрети приготування. Ці рецепти супів допоможуть перевірити ці секрети на своїй практиці і приготувати будь-який з запропонованих мною заправних супів. Вони дуже смачні, поживні і корисні, і безсумнівно вам сподобаються.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування супу з курячого філе і локшини:
• 0,5 кг курячого філе
• 2 морквини
• 1 цибулина
• пучок зелені кропу
• трішки вершкового масла
• 3 середніх картоплини
Для локшини:
• 1 яйце
• 1 склянка борошна
• сіль

Процес приготування:
• Беремо м'ясо курки, в ідеалі це має бути, звичайно, ж домашня курка, і готуємо бульйон, протягом приблизно однієї години.
• Тим часом поки варитися бульйон, готуємо локшину.
• З борошна і яйця і солі замішуємо круте тісто, чим більше бульйону, тим більше буде потрібно локшини, так що порцію тіста можна збільшити.
• Приготоване тісто загортаємо в харчову плівку і витримуємо в холодильнику протягом тридцяти хвилин.
• Охолоджене тісто розкачуємо в дуже тонкий пласт і гострим ножем нарізаємо тонкі смужки локшини.
• Моркву чистимо, потім миємо й нарізаємо дрібною соломкою.
• Очищену цибулю нарізаємо дрібними кубиками і тушкуємо у вершковому маслі разом з подрібненою морквою і викладаємо в бульйон.
• Моєму і очищаємо картоплю, нарізаємо соломкою і теж додаємо в бульйон, солимо, перчимо до смаку.
• Коли овочі будуть готові, в бульйон додаємо локшину і подрібнений кріп.
• Супу з локшиною даємо закипіти і через 1 -3 хвилини знімаємо з вогню.
• приготування супу даємо трохи наполягти, щоб локшина розбухла.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування супу з пельменями:
• 300 г домашніх пельменів
• 2 штуки болгарського перцю
• 1 цибулина
• 2 морквини
• 3 картоплини
• пучок зелені кропу і петрушки

Процес приготування:
• Болгарський перець миємо, очищаємо від серединки, нарізаємо кубиками або дрібною соломкою.
• Морква та картопля очищаємо, нарізаємо також як і перець.
• У киплячу воду близько 3 літрів кладемо подрібнені овочі, через 10 - 15 хвилин кладемо пельмені, очищену цибулину і болгарський перець, солимо, перчимо до смаку.
• Коли всі інгредієнти готові додаємо в суп подрібнену зелень кропу і петрушки, накриваємо кришкою, через 1 хвилину вимикаємо газ.
• Якщо заморозити восени перець, то такий квітковий супчик можна готувати і взимку.
• Пельмені для супу використовувати тільки домашні, якщо їх приготувати за благо тимчасово, то такий супчик можна приготувати дуже швидко.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: