Загрузка...

Суп з галушками рецепт

Суп з галушками рецепт
+1
0
25 лют
Суп з галушками рецепт


Готуємо самі смачний і простий суп з галушками рецепт


Звичайно, всі знають, що таке суп з галушками. Це Смачне і в той же час ситне блюдо, нагодувати сім'ю яким не складе труднощів. Сьогодні ми розглянемо суп з галушками, рецепт якого трохи відрізняється від класичного, так як це будуть галушки на курячому бульйоні. Хочеться нагадати, що суп з галушками це по суті той же суп з макаронами, але тут перевага на стороні Клєцков. Так як можна бути впевненими, що вихідні продукти хорошої якості тому, що приготовлені вдома власноруч, а не виробниками макаронів невідомо де. При цьому приготування цієї страви значно швидше, ніж ті ж галушки або суп з домашньої локшини.

Інгредієнти:
• Буде потрібно близько 600-700 грамів курячого філе для бульйону.
• Половина кілограма картоплі
• Солодкий перець 350 грамів
• Морква 200 грамів
• Лук 200 грамів
• Рослинна олія та лавровий лист
• Одне куряче яйце
• 50 мл молока
• 6 столових ложок борошна

Рецепт приготування:
• Наливаємо в каструлю 2 літри води, доводимо до кипіння, опускаємо туди м'ясо, солимо і залишаємо вариться 25-30 хвилин
• Далі нарізаємо кубиками картоплю і укладаємо разом з картоплею
• Очищаємо солодкий перець від насіння і нарізаємо соломкою і відправляємо варитися з картоплею
• Натираємо моркву на середній тертці, додаємо туди ж, де вариться перець з картоплею
• Нарізаємо цибулю кільцями й обсмажуємо його в рослинній олії. Туди ж нарізаємо дрібними кубиками моркву і обсмажуємо все разом близько 5 хвилин і відправляємо варитися в нашому бульйоні.
• Робимо галушки. В окремий стакан розбиваємо яйце, вливаємо молоко і рівномірно дрібними порціями висипаємо борошно. Ретельно перемішуємо і додаємо сіль (слід пам'ятати що самі галушки слід трохи пересолити так як смак нівелюються в процесі їх варіння в бульйоні) Тісто не повинно бути занадто густим і дуже рідким в ідеалі по консистенції воно повинне нагадувати дуже густу сметану.
Слід пам'ятати, що галушки під час варіння збільшаться в об'ємі, де то в 2-3 рази. Що б процес обчислення їх кінцевих розмірів був більш швидким і легким, беремо столову ложку і набираємо зі склянки, де то одну третю столової ложки для кожного галушки. Ложку попередньо радиться змастити в рослинному маслі, що б тісто ні прилипало. Далі опускаємо відразу з ложки наші галушки в киплячий бульйон.
• Після того як наші галушки спливуть, даємо їм ще небагато поваритися десь то 2 хв і вимикаємо вогонь. Все наш суп готовий!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: