Суп з галушками рецепт

Суп з галушками рецепт
+1
0
25 лют
Суп з галушками рецепт


Готуємо самі смачний і простий суп з галушками рецепт


Звичайно, всі знають, що таке суп з галушками. Це Смачне і в той же час ситне блюдо, нагодувати сім'ю яким не складе труднощів. Сьогодні ми розглянемо суп з галушками, рецепт якого трохи відрізняється від класичного, так як це будуть галушки на курячому бульйоні. Хочеться нагадати, що суп з галушками це по суті той же суп з макаронами, але тут перевага на стороні Клєцков. Так як можна бути впевненими, що вихідні продукти хорошої якості тому, що приготовлені вдома власноруч, а не виробниками макаронів невідомо де. При цьому приготування цієї страви значно швидше, ніж ті ж галушки або суп з домашньої локшини.

Інгредієнти:
• Буде потрібно близько 600-700 грамів курячого філе для бульйону.
• Половина кілограма картоплі
• Солодкий перець 350 грамів
• Морква 200 грамів
• Лук 200 грамів
• Рослинна олія та лавровий лист
• Одне куряче яйце
• 50 мл молока
• 6 столових ложок борошна

Рецепт приготування:
• Наливаємо в каструлю 2 літри води, доводимо до кипіння, опускаємо туди м'ясо, солимо і залишаємо вариться 25-30 хвилин
• Далі нарізаємо кубиками картоплю і укладаємо разом з картоплею
• Очищаємо солодкий перець від насіння і нарізаємо соломкою і відправляємо варитися з картоплею
• Натираємо моркву на середній тертці, додаємо туди ж, де вариться перець з картоплею
• Нарізаємо цибулю кільцями й обсмажуємо його в рослинній олії. Туди ж нарізаємо дрібними кубиками моркву і обсмажуємо все разом близько 5 хвилин і відправляємо варитися в нашому бульйоні.
• Робимо галушки. В окремий стакан розбиваємо яйце, вливаємо молоко і рівномірно дрібними порціями висипаємо борошно. Ретельно перемішуємо і додаємо сіль (слід пам'ятати що самі галушки слід трохи пересолити так як смак нівелюються в процесі їх варіння в бульйоні) Тісто не повинно бути занадто густим і дуже рідким в ідеалі по консистенції воно повинне нагадувати дуже густу сметану.
Слід пам'ятати, що галушки під час варіння збільшаться в об'ємі, де то в 2-3 рази. Що б процес обчислення їх кінцевих розмірів був більш швидким і легким, беремо столову ложку і набираємо зі склянки, де то одну третю столової ложки для кожного галушки. Ложку попередньо радиться змастити в рослинному маслі, що б тісто ні прилипало. Далі опускаємо відразу з ложки наші галушки в киплячий бульйон.
• Після того як наші галушки спливуть, даємо їм ще небагато поваритися десь то 2 хв і вимикаємо вогонь. Все наш суп готовий!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: