Загрузка...

Суп гороховий зі свинячими реберцями

Суп гороховий зі свинячими реберцями


Дуже ситний суп, за густотою майже суп-пюре. До речі, його можна приготувати взагалі без м'яса і теж буде смачно і поживно!
Суп гороховий зі свинячими реберцями
0
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Горох сухий лущений (180 гр) 1ст.
  • Свинина ребро (400 гр)
  • Картопля (400 гр) 4шт
  • Цибуля ріпчаста (75 гр) 1шт
  • Морква (200 гр) 2шт
  • Вода питна (1.5 кг) 1.5л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо реберця заморожені, то їх потрібно заздалегідь розморозити в холодильнику. Розрізати на окремі ребра.

  • Крок 2

    Залити реберця холодною водою, довести до кипіння і злити воду. Каструлю і ребра промити, залити холодною водою. Довести воду до кипіння, зменшити вогонь і варити при помірному кипінні не менше 1 ч. Можна додатково покласти цибулину і моркву, потім після приготування бульйону їх потрібно буде викинути.

  • Крок 3

    Горох залити холодною водою (3 ст.) І залишити не менше ніж на 1ч, краще на ніч.

  • Крок 4

    Картоплю очистити, нарізати кубиками або соломкою. Промити під холодною водою.

  • Крок 5

    Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на тертці.

  • Крок 6

    З бульйону вийняти реберця, зняти м'ясо з кістки.

  • Крок 7

    З гороху злити воду. Висипати горох в киплячий бульйон. Довести до кипіння, зняти піну. Варити при помірному кипінні, поки не стане м'яким і не почне розварюються (30-60 хв). Можна прискорити варіння. Бульйон злити, а напівготовий горох протерти блендером в пюре. Потім залити бульйон назад в каструлю, проварити ще 10 хв і го товіть суп далі.

  • Крок 8

    На розігрітій олії обсмажити цибулю до прозорості, додати моркву і готувати ще 5-7 хв. Разом з морквою можна додати дрібно подрібнений часник.

  • Крок 9

    До готового гороху додати картоплю і варити 15 хв.

  • Крок 10

    Всипати зажарку з м'ясом, покласти лавровий лист і готувати ще 10-15 хв до готовності картоплі. Можна шматочки м'яса додатково обсмажити до появи рум'яної скоринки, разом з засмажкою, а потім поміщати в суп.

  • Крок 11

    Подавати гарячим. Дуже смачно буде їсти гороховий суп з сухариками з білого хліба.

  • Крок 12

    Хліб (батон) нарізати кубиками або соломкою і підсушити в духовці або під грилем (2 хв) до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: