Загрузка...

М'ясна солянка на сковороді

М
0
0
19 вер
М'ясна солянка на сковороді


Інгредієнти:

• М'ясні продукти - 300г
• Капуста квашена - 700г
• Шпик - 40г
• Ріпчаста цибуля - 2шт
• Масло топлене - 2-3 ст. ложки
• Борошно - 1 ст. ложка
• Морква - 1шт
• Петрушка (корінь) - 1шт
• Томат-паста - 2-3 ст. ложки
• Огірок солоний - 1шт
• Твердий сир - 40г
• Сухарі мелені
• Сіль
• Цукор
• Перець мелений
• Зелень
• Лавровий лист

Приготування:

• Шпик, нарізаний тонкими скибочками, злегка обсмажується в каструлі.
• Потім до нього додається квашена капуста (сильна кисла промивається).
• Вливається половина склянки води або м'ясного бульйону.
• Каструля накривається кришкою і все тушкується при слабкому вогні близько години при періодичному помішуванні.
• За кілька хвилин до готовності додається обсмажений окремо до прозорості цибулю, перець мелений, лавровий лист.
• Все перемішується і ще 15 хвилин тушкується.
• У готову капусту додається обсмажена з маслом борошно.
• Все перемішується і прогрівається.
• Готові м'ясні продукти (варене, копчене м'ясо, ковбаси тощо) нарізати скибочками і злегка обсмажують.
• Цибулю і коріння дрібно шинкують і обсмажуються на розпеченому маслі з подальшим додаванням томату.
• М'ясні продукти змішуються з обсмаженою цибулею.
• Додається солоний огірок, попередньо очищений від шкірки і насіння, нарізаний скибочками.
• Вливається кілька ложок бульйону або води.
• Всі разом гаситься кілька хвилин при закритій кришці.
• На змащену маслом і посипану сухарями сковороду рівним шаром викласти половину тушкованої капусти.
• Потім шар м'ясних продуктів з овочами.
• Зверху залишилася капуста, поверхню розрівнюється.
• Все посипається тертим сиром.
• Додається кілька шматочків вершкового масла.
• Солянка доводиться до готовності у духовій шафі (приблизно 15 хвилин).
• Перед подачею солянка посипається подрібненою зеленню.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: