Загрузка...

Курячий суп з галушками

Курячий суп з галушками
0
0
19 вер
Курячий суп з галушками


Інгредієнти для приготування :

• 1.5 літра курячого бульйону
• Три курячих стегна
• П'ять столових ложок борошна
• 1 куряче яйце
• Одна морквина
• 2 помідори
• Одна чайна ложка вершкового масла
• Одна цибулина
• Одна столова ложка оливкової олії
• Перець і сіль за смаком
• Невеликий пучок зелені

І так приступаємо:

• Ставимо курячий бульйон на вогонь в каструлі. Тепер відокремлюємо в курячих стегнах куряче м'ясо від кісток. Потім чистимо моркву, миємо її і нарізаємо кружечками в бульйон. Тепер чистимо цибулю, нарізаємо його кубиками і обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією до золотистого кольору.

• Моєму помідори, нарізаємо їх скибочками і кладемо в сковорідку до цибулі. Після цього додаємо туди вершкове масло, коли помідори будуть майже готові. Потім вимикаємо вогонь з під сковорідки і накриваємо кришкою.

• Цим часом розбиваємо в миску куряче яйце і ретельно перемішуємо його з пшеничним борошном, дрібкою солі і однією столовою ложкою молока. Тепер кладемо в бульйон вміст сковорідки і як тільки він закипить, ложем у нього половинку чайної ложки тесту на галушки. Чекаємо поки курячий суп знову закипить, і можна подавати його до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: