Курячий суп з галушками

Курячий суп з галушками
0
0
19 вер
Курячий суп з галушками


Інгредієнти для приготування :

• 1.5 літра курячого бульйону
• Три курячих стегна
• П'ять столових ложок борошна
• 1 куряче яйце
• Одна морквина
• 2 помідори
• Одна чайна ложка вершкового масла
• Одна цибулина
• Одна столова ложка оливкової олії
• Перець і сіль за смаком
• Невеликий пучок зелені

І так приступаємо:

• Ставимо курячий бульйон на вогонь в каструлі. Тепер відокремлюємо в курячих стегнах куряче м'ясо від кісток. Потім чистимо моркву, миємо її і нарізаємо кружечками в бульйон. Тепер чистимо цибулю, нарізаємо його кубиками і обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією до золотистого кольору.

• Моєму помідори, нарізаємо їх скибочками і кладемо в сковорідку до цибулі. Після цього додаємо туди вершкове масло, коли помідори будуть майже готові. Потім вимикаємо вогонь з під сковорідки і накриваємо кришкою.

• Цим часом розбиваємо в миску куряче яйце і ретельно перемішуємо його з пшеничним борошном, дрібкою солі і однією столовою ложкою молока. Тепер кладемо в бульйон вміст сковорідки і як тільки він закипить, ложем у нього половинку чайної ложки тесту на галушки. Чекаємо поки курячий суп знову закипить, і можна подавати його до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: