Борщ український

Борщ український


Борщ український є одним із самих смачних і ситних страв. Рецептів цього чудового блюда представлено багато, і з легкістю можна підібрати той, який угодний вашої душі. Готувати я люблю, але оскільки моя дружина робить це набагато краще за мене, то я на кухні присутній нечасто. Однак на 8 березня вирішив здивувати її, приготувавши борщ український. Це моє найулюбленіше блюдо і я його можу їсти зранку, в обід і ввечері. Рецепт борщ український продиктувала мені мама по телефону, і ви можете подивитися, що у мене вийшло. Я відобразив всі моменти, щоб було зрозуміло. Напевно є і чоловіки і жінки, яким з картинками готувати зручніше. Дивіться, дорогі друзі, рецепт борщ український в моєму виконанні. До речі, дружині дуже сподобалося, у всякому разі, вона мене хвалила ще два дні після свята.
Борщ український
+1
0
22 вер
Інгредієнти:
  • 300 грам свинячих реберець
  • 2 моркви
  • 2 буряків
  • 4 зубчики часнику
  • 1 кг квашеної капусти
  • 2 цибулини
  • 5 картоплин
  • 50 г сала
  • 3 ст. л. домашньої томатної заправки (томатний соус, паста)
  • 30 мл рослинного масла
  • 3 шт. лавровий лист
  • 3 шт. перцю горошком
  • Коріандр в зерні
  • Паприка
  • Сіль
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Свинячі реберця миємо під проточною водою.

  • Крок 2

    Картоплю, моркву, буряк, цибулю, капусту, часник чистимо та миємо.

  • Крок 3

    Приступаємо до приготування бульйону для нашого борщу. У велику каструлю викладаємо реберця і заливаємо водою. Ставимо каструлю на великий вогонь, доводимо до кипіння, знімаємо піну і робимо вогонь поменше. Тепер у каструлю кладемо лавровий лист, перець, коріандр і насипаємо трошки паприки, солимо.

  • Крок 4

    Моркву і буряк тремо на крупній тертці.

  • Крок 5

    Сало ріжемо маленькими кубиками. Воно може бути свіже або з морозилки, свіже краще, звичайно. Часник пропускаємо через прес.

  • Крок 6

    Відкриваємо баночку заправки з томатів. Якщо домашнього приготування не маєте, візьміть магазинний томатний соус.

  • Крок 7

    Розігріваємо сковороду вливаємо кілька ложок рослинної олії і викладаємо моркву з буряком.

  • Крок 8

    Пасеруємо кілька хвилин додаємо томатну заправку.

  • Крок 9

    Поки овочі тушаться, помиємо і поріжемо зелень.

  • Крок 10

    Тепер вміст сковороди викладаємо в каструлю. Далі чистимо та миємо картоплю, ріжемо його кубиками і також відправляємо в борщ. Капусту ріжемо соломкою і разом з салом і часником кладемо в каструлю. Цибулю подрібнюємо, трохи прожарюємо і кладемо в борщ.

  • Крок 11

    Борщ готовий. Подавати до столу зі свіжої подрібненої зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: