Загрузка...

Борщ український

Борщ український


Борщ український є одним із самих смачних і ситних страв. Рецептів цього чудового блюда представлено багато, і з легкістю можна підібрати той, який угодний вашої душі. Готувати я люблю, але оскільки моя дружина робить це набагато краще за мене, то я на кухні присутній нечасто. Однак на 8 березня вирішив здивувати її, приготувавши борщ український. Це моє найулюбленіше блюдо і я його можу їсти зранку, в обід і ввечері. Рецепт борщ український продиктувала мені мама по телефону, і ви можете подивитися, що у мене вийшло. Я відобразив всі моменти, щоб було зрозуміло. Напевно є і чоловіки і жінки, яким з картинками готувати зручніше. Дивіться, дорогі друзі, рецепт борщ український в моєму виконанні. До речі, дружині дуже сподобалося, у всякому разі, вона мене хвалила ще два дні після свята.
Борщ український
+1
0
22 вер
Інгредієнти:
  • 300 грам свинячих реберець
  • 2 моркви
  • 2 буряків
  • 4 зубчики часнику
  • 1 кг квашеної капусти
  • 2 цибулини
  • 5 картоплин
  • 50 г сала
  • 3 ст. л. домашньої томатної заправки (томатний соус, паста)
  • 30 мл рослинного масла
  • 3 шт. лавровий лист
  • 3 шт. перцю горошком
  • Коріандр в зерні
  • Паприка
  • Сіль
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Свинячі реберця миємо під проточною водою.

  • Крок 2

    Картоплю, моркву, буряк, цибулю, капусту, часник чистимо та миємо.

  • Крок 3

    Приступаємо до приготування бульйону для нашого борщу. У велику каструлю викладаємо реберця і заливаємо водою. Ставимо каструлю на великий вогонь, доводимо до кипіння, знімаємо піну і робимо вогонь поменше. Тепер у каструлю кладемо лавровий лист, перець, коріандр і насипаємо трошки паприки, солимо.

  • Крок 4

    Моркву і буряк тремо на крупній тертці.

  • Крок 5

    Сало ріжемо маленькими кубиками. Воно може бути свіже або з морозилки, свіже краще, звичайно. Часник пропускаємо через прес.

  • Крок 6

    Відкриваємо баночку заправки з томатів. Якщо домашнього приготування не маєте, візьміть магазинний томатний соус.

  • Крок 7

    Розігріваємо сковороду вливаємо кілька ложок рослинної олії і викладаємо моркву з буряком.

  • Крок 8

    Пасеруємо кілька хвилин додаємо томатну заправку.

  • Крок 9

    Поки овочі тушаться, помиємо і поріжемо зелень.

  • Крок 10

    Тепер вміст сковороди викладаємо в каструлю. Далі чистимо та миємо картоплю, ріжемо його кубиками і також відправляємо в борщ. Капусту ріжемо соломкою і разом з салом і часником кладемо в каструлю. Цибулю подрібнюємо, трохи прожарюємо і кладемо в борщ.

  • Крок 11

    Борщ готовий. Подавати до столу зі свіжої подрібненої зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: