Загрузка...

Пісний борщ

Пісний борщ
+2
0
18 вер
Пісний борщ


Інгредієнти:

• Картопля - 400г
• Капуста - 300г
• Буряк - 400г,
• Морква - 200г
• Цибуля - 200г
• Помідори - 400г (або томатна паста - 3 ст.л.),
• Болгарський перець - 200г
•Часник - 2зубчика
• Лавровий лист - 2листа
• Рослинна олія,
• •Сіль, зелень, мелений перець - за смаком

Приготування:

•Чистий картоплю наріжте кубиками. Шинкуете капусту, натираєте на середній тертці буряк, дрібно ріжете цибулю, ріжете кубиками моркву, нарізати кубиками болгарський перець. Чисту зелень дрібно шинкуете. Помідори натираєте на крупній тертці без шкірки.
•Готуєте засмажку. На сковороді заздалегідь розігрітій і змащеній олією, близько 5 хвилин обсмажуєте буряк. Далі додаєте цибулю і смажите 2 хвилини. Після чого додати моркву і все це обсмажуєте 3 хвилини. Далі додаєте болгарський перець і томатну пасту (або ж натерті томати) все це смажите близько 5 хвилин. Додати склянку гарячої води, накриваєте кришкою і тушкуйте отриману масу на повільному вогні протягом 10 хвилин.
•В каструлі кип'ятіть воду, додати сіль за смаком, покласти нарізану кубиками картоплю. Через десять хвилин покласти нашатковану капусту і варіть 4-5 хвилин. Додати зажарку в суп і варіть 5 хвилин. Після чого додати зубчик часнику, зелень, перець за смаком. Вимикаєте вогонь і дайте супу настоятися близько 20 хвилин.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: