Загрузка...

Борщ український рецепт

Борщ український рецепт
+8
0
20 лют
Борщ український рецепт


Готуватися дуже просто борщ український рецепт


Я багато перепробувала варіантів першої страви, але такого я ще не пробувала. Була з подругою на Україні та її батьки пригощали цим досконалістю. Борщ український рецепт.
Такої смакоти я не їла більше ніде і поспішаю поділитися з вами це дуже просто.

Основні інгредієнти:
• 400 грам-яловичина;
• 400 грам-капуста;
• 3-4 шт. - Середні картоплини;
• 1 шт. - Цибуля;
• 1 шт. - Буряк;
• 1 шт. - Морква;
• 150 грам-сало;
• Часник, яблучний оцет, сіль.

Процес приготування:
• Для початку відварюємо м'ясо до готовності одним великим шматком. М'ясо виймаємо й ріжемо акуратними кубиками. Кидаємо назад в каструлю. Під час варіння м'яса, обов'язково знімаємо пінку.
• Наш шматочок сала дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі.
• Цибулю чистимо і ріжемо маленькими кубиками. Обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору.
• Моркву чистимо, тремо на крупну тертку і обсмажуємо до м'якості на рослинному маслі.
• Змішуємо цибулю та моркву.
• Чистимо і трем на великій тертці буряк. Сирий буряк додаємо до змішаних овочам.
І всі разом тушкуємо на малому вогні близько 10 хвилин. На другій хвилині тушкування, додаємо одну столову ложку яблучного оцту.
• Капусту ріжемо маленькими і тонкими смужками. Додаємо в киплячий з м'ясом бульйон. Доводимо до кипіння.
• Картоплю чистимо, дрібно ріжемо, кидаємо в каструлю і знову доводимо до кипіння.
• Потім додати суміш овочів і сало. Доводимо борщ до кипіння.
• Як закипів, додаємо дрібно подрібнений часник і солимо. Зменшуємо вогонь і варимо на маленькому вогні до повної готовності овочів.
• Вимкнути борщ, закрити кришкою і дати настоятися.

Борщ український рецепт немає більше ніде такої смакоти
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: