Борщ український рецепт

Борщ український рецепт
+8
0
20 лют
Борщ український рецепт


Готуватися дуже просто борщ український рецепт


Я багато перепробувала варіантів першої страви, але такого я ще не пробувала. Була з подругою на Україні та її батьки пригощали цим досконалістю. Борщ український рецепт.
Такої смакоти я не їла більше ніде і поспішаю поділитися з вами це дуже просто.

Основні інгредієнти:
• 400 грам-яловичина;
• 400 грам-капуста;
• 3-4 шт. - Середні картоплини;
• 1 шт. - Цибуля;
• 1 шт. - Буряк;
• 1 шт. - Морква;
• 150 грам-сало;
• Часник, яблучний оцет, сіль.

Процес приготування:
• Для початку відварюємо м'ясо до готовності одним великим шматком. М'ясо виймаємо й ріжемо акуратними кубиками. Кидаємо назад в каструлю. Під час варіння м'яса, обов'язково знімаємо пінку.
• Наш шматочок сала дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі.
• Цибулю чистимо і ріжемо маленькими кубиками. Обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору.
• Моркву чистимо, тремо на крупну тертку і обсмажуємо до м'якості на рослинному маслі.
• Змішуємо цибулю та моркву.
• Чистимо і трем на великій тертці буряк. Сирий буряк додаємо до змішаних овочам.
І всі разом тушкуємо на малому вогні близько 10 хвилин. На другій хвилині тушкування, додаємо одну столову ложку яблучного оцту.
• Капусту ріжемо маленькими і тонкими смужками. Додаємо в киплячий з м'ясом бульйон. Доводимо до кипіння.
• Картоплю чистимо, дрібно ріжемо, кидаємо в каструлю і знову доводимо до кипіння.
• Потім додати суміш овочів і сало. Доводимо борщ до кипіння.
• Як закипів, додаємо дрібно подрібнений часник і солимо. Зменшуємо вогонь і варимо на маленькому вогні до повної готовності овочів.
• Вимкнути борщ, закрити кришкою і дати настоятися.

Борщ український рецепт немає більше ніде такої смакоти
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: