Щи зі свіжої капусти

Щи зі свіжої капусти
+11
0
20 лют
Щи зі свіжої капусти


Готуємо щи з свіжої капусти смачний рецепт


Коли в 19 столітті з Візантії на Русь була завезена капуста, кухарі навчилися готувати щі. Хороші м'ясні щі популярні і в наш час. Отже, щі з свіжої капусти.

Основні інгредієнти:
• 1-2 шт. - Курячі окости;
• 1 шт. - Маленький качан капусти;
• 1 шт. - Морквина;
• 2 шт. - Цибуля ріпчаста;
• 5 шт. - Картопля;
• Сіль і спеції.

Процес приготування:
• Під проточною водою промити курку, опустити її в каструльку з водою і варити близько години, весь час, знімаючи пінку.
• Тонко нашаткувати капусту.
• Додати капусту в киплячий бульйон.
• Моркву натираємо на тертці, цибулю ріжемо дрібними кубиками.
• Чистимо і ріжемо картоплю великими брусочками.
• Лук змішуємо з морквою і страхуємо на вершковому маслі до напівготовності.
• У суміш овочів можна додати томатну пасту або томатне пюре.
• З бульйону дістаємо курку, подрібнюємо і відправляємо назад в каструлю.
• Кидаємо в каструлю обсмажені овочі, закриваємо кришкою і варимо на маленькому вогні близько 40 хвилин. За п'ять хвилин до готовності кинути лавровий лист.
• Подавати до столу в гарячому вигляді, розлив в порційні тарілки. Зверху можна присипати свіжою зеленню, і додати ложку сметани. Їсти з білим або чорним хлібом.

Готуємо просте і смачне блюдо щі з свіжої капусти
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: