Загрузка...

Щи зі свіжої капусти

Щи зі свіжої капусти
+11
0
20 лют
Щи зі свіжої капусти


Готуємо щи з свіжої капусти смачний рецепт


Коли в 19 столітті з Візантії на Русь була завезена капуста, кухарі навчилися готувати щі. Хороші м'ясні щі популярні і в наш час. Отже, щі з свіжої капусти.

Основні інгредієнти:
• 1-2 шт. - Курячі окости;
• 1 шт. - Маленький качан капусти;
• 1 шт. - Морквина;
• 2 шт. - Цибуля ріпчаста;
• 5 шт. - Картопля;
• Сіль і спеції.

Процес приготування:
• Під проточною водою промити курку, опустити її в каструльку з водою і варити близько години, весь час, знімаючи пінку.
• Тонко нашаткувати капусту.
• Додати капусту в киплячий бульйон.
• Моркву натираємо на тертці, цибулю ріжемо дрібними кубиками.
• Чистимо і ріжемо картоплю великими брусочками.
• Лук змішуємо з морквою і страхуємо на вершковому маслі до напівготовності.
• У суміш овочів можна додати томатну пасту або томатне пюре.
• З бульйону дістаємо курку, подрібнюємо і відправляємо назад в каструлю.
• Кидаємо в каструлю обсмажені овочі, закриваємо кришкою і варимо на маленькому вогні близько 40 хвилин. За п'ять хвилин до готовності кинути лавровий лист.
• Подавати до столу в гарячому вигляді, розлив в порційні тарілки. Зверху можна присипати свіжою зеленню, і додати ложку сметани. Їсти з білим або чорним хлібом.

Готуємо просте і смачне блюдо щі з свіжої капусти
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: