Щі з квашеної капусти

Щі з квашеної капусти
+7
0
20 лют
Щі з квашеної капусти


Готуємо щі з квашеної капусти смачний рецепт


Російське традиційне блюдо, яке з'явилося ще в 19 столітті, і під натиском нововведень сучасного світу, вижило і радує нас своїм смаком. Отже, щі з квашеної капусти.

Основні інгредієнти:
• 300 грам-свинина з кісточкою;
• 50 грам-сушені гриби;
• 1,5 літра-вода;
• Петрушка, квашена капуста;
• 1 шт. - Цибулина середнього розміру;
•?-Лимон;
• Вершкове масло, лавровий лист, сіль, борошно, капустяний розсіл.

Процес приготування:
• Гриби залити парою склянок гарячої води і залишити на півгодини. Гриби дістати і порізати тонкою соломкою, кинути в каструлю. Грибний бульйон процідити і відправити до грибів. На великому вогні довести до кипіння.
• Цибулю почистити і порізати тонкими півкільцями. Обсмажити на вершковому маслі близько 3 хвилин. Капусту віджати від соку і додати в сковорідку до цибулі. Протушкувати близько 4-6 хвилин.
• Свинину помити і довести до кипіння на швидкому вогні. Коли закипить, знімаємо пінку, додаємо корінь петрушки і лавровий лист. Кидаємо цілу очищену цибулину, і варимо на маленькому вогні, періодично помішуючи. Варимо, накривши кришкою, близько години.
• Дістаємо відварене м'ясо, бульйон проціджуємо, зливаємо в каструлю, туди виливаємо грибний бульйон із грибами, кидаємо порізане шматочками м'ясо, солимо і перчимо. Варимо на маленькому вогні.
• На добре розігрітій сковорідці пасеруємо борошно до отримання золотистого кольору. У борошно будемо вливати розсіл невеликими порціями, ретельно вимішуючи, щоб не утворилося грудочок. Додаємо в бульйон. Потім відправляємо тушковану капусту з цибулею. Перемішуємо і закриваємо кришкою. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.
• По закінченню п'яти хвилин, видавити в щі половинку лимона і ще проварити п'ять хвилин. Вимкнути вогонь і закрити кришкою.
• Подавати до столу в гарячому вигляді, розлив на порційні тарілки. Зверху посипаємо дрібно рубаною зеленню. Їсти, найсмачніше з білим хлібом.

Готуємо просте і смачне блюдо щі з квашеної капусти
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: