Щі з квашеної капусти

Щі з квашеної капусти
0
0
20 лют
Щі з квашеної капусти


Готуємо щі з квашеної капусти смачний рецепт


Ця страва з давніх століть вважалося споконвічно російським. Варять щі на рибному, грибному або м'ясному бульйоні. Головним інгредієнтом щоб приготувати щі з квашеної капусти природно є білокачанна капуста. Ітак, готуємо смачну страву щі з квашеної капусти без витрат.

Основні інгредієнти:
• 1,5 літра бульйону або води;
• 200 грам грибів (сушених);
• Пол качана капусти;
• По одному кореню петрушки і моркви;
• Цибулина;
• Дві столові ложки жиру;
• 2-3 помідори або столова ложка томатної пасти;
• Одна столова ложка борошна;
• Чотири столові ложки сметани;
• Парочку горошин перцю, лавровий лист, сіль, петрушка і кріп.

Процес приготування:
• Чистимо і миєму овочі. Перебираємо гриби, промиваємо і заливаємо холодною водою і залишаємо їх на чотири години. Потім відварюємо гриби в солоній воді, виймаємо і нарізаємо їх соломкою. Також ріжим моркву, цибулю, корінь петрушки соломкою і спассеруем все на жирі разом з грибами, плюс додаємо сюди помідори попередньо очищені від шкірки і порізані, або використовуємо томатну пасту.
• У киплячий бульйон або воду додаємо нашатковану капусту, доводимо бульйон (воду) до кипіння, додаємо пасеровані овочі і варимо 30 хвилин. За п'ять хвилин до закінчення варіння, заправляємо бульйон борошном, яку попередньо необхідно підсмажити і розвести водою, додаємо сіль, перець і лавровий лист.
• Перед подачею на стіл посипаємо щи зеленню і заправляємо сметаною.

Щі з квашеної капусти це неймовірно смачна страва
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: