Загрузка...

Щі з квашеної капусти

Щі з квашеної капусти
0
0
20 лют
Щі з квашеної капусти


Готуємо щі з квашеної капусти смачний рецепт


Ця страва з давніх століть вважалося споконвічно російським. Варять щі на рибному, грибному або м'ясному бульйоні. Головним інгредієнтом щоб приготувати щі з квашеної капусти природно є білокачанна капуста. Ітак, готуємо смачну страву щі з квашеної капусти без витрат.

Основні інгредієнти:
• 1,5 літра бульйону або води;
• 200 грам грибів (сушених);
• Пол качана капусти;
• По одному кореню петрушки і моркви;
• Цибулина;
• Дві столові ложки жиру;
• 2-3 помідори або столова ложка томатної пасти;
• Одна столова ложка борошна;
• Чотири столові ложки сметани;
• Парочку горошин перцю, лавровий лист, сіль, петрушка і кріп.

Процес приготування:
• Чистимо і миєму овочі. Перебираємо гриби, промиваємо і заливаємо холодною водою і залишаємо їх на чотири години. Потім відварюємо гриби в солоній воді, виймаємо і нарізаємо їх соломкою. Також ріжим моркву, цибулю, корінь петрушки соломкою і спассеруем все на жирі разом з грибами, плюс додаємо сюди помідори попередньо очищені від шкірки і порізані, або використовуємо томатну пасту.
• У киплячий бульйон або воду додаємо нашатковану капусту, доводимо бульйон (воду) до кипіння, додаємо пасеровані овочі і варимо 30 хвилин. За п'ять хвилин до закінчення варіння, заправляємо бульйон борошном, яку попередньо необхідно підсмажити і розвести водою, додаємо сіль, перець і лавровий лист.
• Перед подачею на стіл посипаємо щи зеленню і заправляємо сметаною.

Щі з квашеної капусти це неймовірно смачна страва
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: