Загрузка...

Борщ український рецепт

Борщ український рецепт
+1
0
20 лют
Борщ український рецепт


Борщ український рецепт дуже смачний


По суті, український борщ не потребує будь-яких дифірамбах, всім і так зрозуміло, який вишуканий аромат він виливає, а на смак, просто приголомшливий. Мої домашні, які, за принципом не люблять перші страви, їдять такий із задоволенням і просять добавки. Отже, борщ український рецепт цієї смакоти.

Основні інгредієнти:
• 2,5 літра - вода;
• 1 шт. - Морква;
• 1 шт. - Цибулина;
• 100 грам - болгарський перець;
• 1 шт. - Середній бурак;
• 250 грам - куряче філе;
• 250 грам-капуста свіжа;
• 200 грам-квасоля консервована;
• 1шт. - Картопля;
• Паста томатна, рослинна олія (бажано без запаху), щіпка солі, небагато чорного меленого перцю і пару лаврових листочків.

Процес приготування:
• Відправляємо у каструлю промиту курку, ставимо на маленький вогонь і варимо до готовності, періодично знімаючи пінку. Додати пару перців горошком і пару листів лаврових. Коли бульйон закипить, можна посолити.
• Очищаємо моркву, цибулю, буряк і ріжемо як вам більше подобається. На рослинній олії обсмажуємо близько 15 хвилин.
• Шаткуємо капусту.
• Відправляємо до овочів консервовану квасолю і дрібно порізаний перець, вимішуємо.
• Охолоджену курку ріжемо невеликими шматочками і відправляємо назад в каструлю. Туди ж відправляємо нашу зажарку, вимішуємо, робимо маленький вогник.
• Додаємо капусту, вимішуємо.
• Картоплю в борщ варто відварити заздалегідь, в мундирі, очистити, роздавити вилкою і за десять хвилин до готовності борщу, відправити в каструлю. Завдяки такій не хитрої маніпуляції, борщ вийде дуже наваристий.
• Подавати до столу зі сметаною або з майонезом. • Присипати дрібно рубаною свіжої зеленню. А також, до такого борщу ідеально підійдуть домашні пампушки з часником, просто смакота. Якщо ви не з'їли борщ за день, то нічого страшного, постоявши, він набуде більш насичений смак та аромат.

Вкусніший борщ український рецепт без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: