Загрузка...

Як приготувати борщ

Як приготувати борщ
+1
0
20 лют
Як приготувати борщ


Як приготувати борщ дуже смачний рецепт


В одному популярному жіночому журналі, я прочитала про американську зірку, яка варила своєму чоловікові російський борщ. І мені до такої міри став цікавий її рецепт, що я вирішила приготувати в точності, як вона. Думала вийде так собі, але, виявилося, зовсім, навпаки. Отже, як приготувати борщ.

Основні інгредієнти:
• 500 грам-м'ясо;
• 200 грам-лук;
• 100 грам-моркви;
• 300 грам-буряк;
• 200 грам - свіжа капуста;
• 2шт. - Помідори (можна замінити на 3-4 ложки томатної пасти);
• Одна столова ложка оцту і одна столова ложка цукру.

Процес приготування:
• Промиваємо м'ясо під проточною водою, відварюємо до готовності в нормальній кількості води. Знімаємо пінку, виймаємо м'ясо і охолоджуємо.
• Чистимо цибулю і ріжемо невеликими смужками.
• Чистимо буряк і ріжемо довгими брусочками;
• Шаткуємо капусту якомога тонше і дрібніше.
• Промиваємо помідори і ріжемо середніми шматочками.
• Моркву чистимо й ріжемо поздовжніми смужками.
• Відправляємо всі овочі в бульйон і варимо. Відправляємо все, крім капусти. Її додати хвилин через двадцять.
• Поки овочі варяться, ріжемо відварне м'ясо невеликими шматочками, і відправляю в каструлю. Не забуваємо час від часу помішувати.
• Додаємо оцет і цукор, солимо, перчимо і пробуємо на смак. Якщо чогось не вистачає, додаємо ще. Варимо до готовності.
• Вимикаємо вогонь і даємо борщу настоятися ще хвилин тридцять. Для придбання більш насиченого аромату.
• Перед подачею до столу в борщ покласти сметану. Якщо бульйон вийшов не дуже жирний, можна додати пару ложок рослинного масла. А, якщо хочете отримати більш яскравий і насичений колір в тарілці, в борщ додається буряковий настій. Мої домашні люблять посипати борщ свіжою зеленню, спробуйте, виходить дуже смачно.

Як приготувати борщ смачний рецепт це просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: