Загрузка...

Борщ з квашеною капустою

Борщ з квашеною капустою
0
0
20 лют
Борщ з квашеною капустою


Готуємо борщ з квашеною капустою смачний рецепт


Борщ-це не просто гаряче блюдо з буряком чи капустою, як всі говорять. Це ціла історія, яка стане запорукою комфорту і затишку в вашій родині. Так, і з таким блюдом, можна підкорити серце будь-якого чоловіка. Особливо гарний він на наступну добу, справжній, він набуває надзвичайно смачного аромату і неповторний смак. Отже, готуємо смачну страву борщ з квашеною капустою без витрат.

Основні інгредієнти:
• 500 грам-м'ясо;
• 250 грам-буряк;
• 200 грам-моркви;
• 300 грам - квашена капуста (краще брати з кислинкою, тоді борщ буде смачніше);
• Пару зубчиків часнику, зелень петрушки, кріп, базилік.
• Цукор, перець, сушений базилік, сіль.

Процес приготування:
• Квашену капусту промиваємо, заливаємо теплою водою і залишаємо на десять хвилин.
• М'ясо заливаємо водою, не забути попередньо, промити, відправляємо в каструлю з водою, додаємо лавровий лист, пару кульок чорного перцю і ставимо на маленький вогонь.
• Буряк почистити і натерти на крупну тертку, обсмажуємо на рослинному маслі до напівготовності.
• Морквину чистим і трьом на крупну тертку, відправляємо до буряка. Тушкуємо.
• Віджати з капусти воду або просто злити.
• Коли м'ясо приготується, дістаємо його, трохи даємо охолонути і розрізаємо на невеликі шматочки. Відправляємо назад в каструлю і додаємо нашу зажарку.
• Потім відправляємо капусту і варимо близько півгодини.
• Кидаємо пару зубчиків часнику, подрібнювати не потрібно. Солимо і перчимо.
• До столу подавати в гарячому вигляді, налив трохи сметани і присипавши дрібно посіченою зеленню. Ідеально підійдуть часникові грінки або пампушки з часником.

Борщ з квашеною капустою це неймовірно смачна страва
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: