Білоруські кухні

Білоруські кухні
0
0
20 лют
Білоруські кухні


Готуємо дуже смачні білоруські кухні рецепти


Всім відомо, що білоруські кухні дуже різноманітні. Особливою популярністю користується білоруський традиційний борщ. Жоден обід не може обійтися без цієї страви.

Основні інгредієнти:
• Свинячі кістки 100 грам;
• Яловича грудинка 80 грам;
• Морква 1 шт.;
• Сосиски 20 грам;
• Буряк 80 грам;
• Томат 1 ст. ложка;
• Картопля 2 шт.;
• Цукор 1 чайна ложка;
• Корінь петрушки 10 грам;
• Лук 1 шт.;
• Сало свиняче 10 грам;
• Борошно пів чайної ложки;
• Оцет пів чайної ложки;
• Сметана 1 чайна ложка;
• Лавровий лист;
• Зелень;
• Сіль, перець (за смаком).

Процес приготування:
• Зваримо свинячі кістки разом з яловичої грудинкою.
• помиємо і наріжемо соломкою цибулю, петрушку і моркву. Відправимо пасеровану на свинячому салі близько 10 хвилин, після чого додамо томат, борошно і залишимо ще на 10 хвилин.
• Зваримо буряк. Потім очистимо і нашинкуем.
• У бульйон кладемо картоплю, нарізану часточками. Доводимо до кипіння, після чого кладемо варений буряк і пасеровані суміш, коріння, лавровий лист і перець. Залишаємо варитися 15 хвилин.
• У самому кінці заправляємо борщ оцтом і цукром.
• При подачі на стіл, у порцію кладемо сосиски, м'ясо, сметану і все посипаємо зеленню.

Готуємо смачно рецепти з білоруські кухні
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: