Загрузка...

Рецепт борщу

Рецепт борщу
0
0
20 лют
Рецепт борщу


Дуже смачний рецепт борщ


Є неймовірно безліч способів і рецептів що б приготувати борщ. Український борщ, борщ по-киевски, борщ по-Сахалінськ та інші. Але в кожної господині є свій рецепт борщу, кожна господиня обирає один рецепт, який виходить у неї максимально смачно і оригінально. І це дійсно так. Ми ж пропонуємо вам рецепт одного з самих класичних варіантів борщу, борщу по-київськи.
Цей рецепт дуже практичний для будь-яких домогосподарок, так як вартість всіх продуктів доступна кожному, рецепт досить просто, і готується дуже швидко, в середньому на це підемо пару годин.

Для приготування вам знадобиться:
(Інгредієнти наводяться з розрахунку на одну порцію)
• 60 гр яловичини,
• 60 гр буряка,
• 80 гр капусти,
• 70 гр картоплі,
• 10 гр квасолі замоченою в холодній воді,
• 10 гр моркви,
• 15 гр цибулі,
• 80 гр помідорів,
• олія для смаження,
• 15 гр сметани,
• лавровий лист, перець сіль - за смаком.

Спосіб приготування:
• Нашаткуйте цибулю і обсмажте його в олії до золотистого стану.
• Додайте яловичину, нарізавши її попередньо. Обсмажте з усіх боків.
• Додайте моркву. І смажте ще 5 хвилин.
• Додайте помідор, натер його на крупній тертці. І тушкуйте під кришкою, до тих пір, поки не почне випаровуватися сік помідора.
• Залийте водою, додайте лавровий лист, додайте квасолю. Доведіть до кипіння. А потім зменшіть вогонь. Закрийте кришкою і варіть до готовності м'яса.
• Поки м'ясо вариться, почистіть і наріжте картоплю, нашаткуйте капусту, почистіть і натріть буряк на тертці.
• За 20 хвилин до того, як борщ приготується, киньте в нього картоплю.
• Доведіть до кипіння, посоліть, поперчіть, зменшіть вогонь, ще через 10 хвилин додайте нашатковану капусту.
• За 5 хвилин додайте буряк.
• При подачі додайте сметану і при бажанні посипайте зеленню.
Смачного!

Готуємо просто смачний рецепт борщ по-киевски це дуже смачно
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: