Рецепт борщу

Рецепт борщу
-1
0
20 лют
Рецепт борщу


Дуже смачний рецепт борщу


Такої страви не має жодна кухня світу. Він складається з більш 20 компонентів, а прийомів варіння борщу налічується більше сорока. А якщо ще й з пампушками, то це свято. Пропоную рецепт борщу, за яким він виходить дуже смачним, має красивий буряковий колір, так як буряк не виварюється, а додається в самому кінці приготування. Він дуже корисний і однаково смачний і гарячий і холодний.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування борщу з пампушками:
• 3,5 - 4 л води
• 0,5 кг свіжих реберець або будь-якого іншого м'яса
• 0,5 склянки квасолі
• 1 цибулина
• 1 червоний солодкий перець
• 0,5 кг буряка
• 1 морквина
• 250 г свіжий капусти
• кріп, петрушка, лавровий лист
• рослинна олія для обсмажування
• сметана

Для пампушок:
• 2 столових ложки води
• 0,5 кг борошна
• 50 г дріжджів
• 1 столова ложка рослинної олії
• 1 чайна ложка солі
• 2 чайні ложки цукру
Для соусу:
• 50 г рослинної олії
• 2 столових ложки води
• 2 -3 зубчика часнику
• кріп

Процес приготування:
• У великій кількості води замочуємо на ніч квасолю.
• набряклі квасоля промиваємо і кладемо в каструлю з бульйоном.
• Варимо бульйон із свіжих реберець або будь-якого іншого м'яса разом з набряклою у воді квасолею.
• Тим часом в окремій каструлі відварюємо буряки в шкірці до готовності, охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо соломкою дрібної.
• Моркву миємо, очищаємо, натираємо на середній тертці.
• Цибулину очищаємо, нарізаємо дрібними кубиками.
• Червоний болгарський перець миємо, очищаємо від серединок, нарізаємо дрібними кубиками.
• На сковороді в розігрітому рослинному маслі мулі жирі обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо терту моркву, обсмажуємо разом, потім додаємо подрібнений червоний перець, все перемішуємо і обсмажуємо ще протягом 4 хвилин до готовності.
• Окремо обсмажуємо і тушкуємо буряк.
• Під час обсмажування жири вбирають й утримують ароматні речовини, які містяться в цибулі, моркви та буряку, а також розчиняють фарбувальні речовини. Це і додає борщу приємного аромату і красивого кольору.
• А тепер в киплячий бульйон з м'ясом і квасолею додаємо очищений і нарізаний невеликими брусочками картоплю.
• Потім через 10 хвилин додаємо шинковану капусту.
• Ще через 10 -15 хвилин додаємо протушенную буряк, обсмажену з цибулею моркву.
• Коли картопля і капуста будуть готові, у борщ додаємо томат або терті свіжі помідори, якщо покласти його в борщ раніше, то вони будуть тверді і несмачні, солимо, перчимо до смаку.
• Борщ можна заправити товченим з салом часником, для цього сало з часником потерти в ступці разом із зеленню до утворення однорідної маси.
• Приготовлений борщ знімаємо з вогню, відставляємо, даємо, йому наполягатимуть 20 хвилин.
• Не забуваємо приготувати до борщу пампушки - булочки з часниковою заправкою.
• Для приготування пампухів.
• Свіжі дріжджі розтираємо з цукром, додаємо їх в теплу воду.
• Борошно просіваємо, додаємо сіль і воду з розчинними дріжджами і замішуємо тісто, даємо йому постояти, двічі його осадити, коли воно підніметься.
• Потім тісто розділяємо на невеликі кульки по 30 г кожен приблизно.
• Деко змащуємо рослинним маслом, укладаємо пампушки, змащуємо їх яйцем.
• Духовку розігріваємо до температури 200 градусів і випікаємо пампухи протягом 20 -30 хвилин до готовності.
• Гарячі пампушки поливаємо соусом.
• Для приготування соусу пропускаємо через землянку очищений часник, заливаємо його 2 столовими ложками води, додаємо рослинне масло і подрібнену зелень кропу, все перемішуємо.
• Поливаємо пампушки приготовленим соусом.
• До столу подаємо борщ, а до нього пампушки, окремо сметану.

Рецепт борщу дуже простий смачний готуємо вдома
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: