Загрузка...

Рецепт борщу

Рецепт борщу
-1
0
20 лют
Рецепт борщу


Дуже смачний рецепт борщу


Такої страви не має жодна кухня світу. Він складається з більш 20 компонентів, а прийомів варіння борщу налічується більше сорока. А якщо ще й з пампушками, то це свято. Пропоную рецепт борщу, за яким він виходить дуже смачним, має красивий буряковий колір, так як буряк не виварюється, а додається в самому кінці приготування. Він дуже корисний і однаково смачний і гарячий і холодний.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування борщу з пампушками:
• 3,5 - 4 л води
• 0,5 кг свіжих реберець або будь-якого іншого м'яса
• 0,5 склянки квасолі
• 1 цибулина
• 1 червоний солодкий перець
• 0,5 кг буряка
• 1 морквина
• 250 г свіжий капусти
• кріп, петрушка, лавровий лист
• рослинна олія для обсмажування
• сметана

Для пампушок:
• 2 столових ложки води
• 0,5 кг борошна
• 50 г дріжджів
• 1 столова ложка рослинної олії
• 1 чайна ложка солі
• 2 чайні ложки цукру
Для соусу:
• 50 г рослинної олії
• 2 столових ложки води
• 2 -3 зубчика часнику
• кріп

Процес приготування:
• У великій кількості води замочуємо на ніч квасолю.
• набряклі квасоля промиваємо і кладемо в каструлю з бульйоном.
• Варимо бульйон із свіжих реберець або будь-якого іншого м'яса разом з набряклою у воді квасолею.
• Тим часом в окремій каструлі відварюємо буряки в шкірці до готовності, охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо соломкою дрібної.
• Моркву миємо, очищаємо, натираємо на середній тертці.
• Цибулину очищаємо, нарізаємо дрібними кубиками.
• Червоний болгарський перець миємо, очищаємо від серединок, нарізаємо дрібними кубиками.
• На сковороді в розігрітому рослинному маслі мулі жирі обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо терту моркву, обсмажуємо разом, потім додаємо подрібнений червоний перець, все перемішуємо і обсмажуємо ще протягом 4 хвилин до готовності.
• Окремо обсмажуємо і тушкуємо буряк.
• Під час обсмажування жири вбирають й утримують ароматні речовини, які містяться в цибулі, моркви та буряку, а також розчиняють фарбувальні речовини. Це і додає борщу приємного аромату і красивого кольору.
• А тепер в киплячий бульйон з м'ясом і квасолею додаємо очищений і нарізаний невеликими брусочками картоплю.
• Потім через 10 хвилин додаємо шинковану капусту.
• Ще через 10 -15 хвилин додаємо протушенную буряк, обсмажену з цибулею моркву.
• Коли картопля і капуста будуть готові, у борщ додаємо томат або терті свіжі помідори, якщо покласти його в борщ раніше, то вони будуть тверді і несмачні, солимо, перчимо до смаку.
• Борщ можна заправити товченим з салом часником, для цього сало з часником потерти в ступці разом із зеленню до утворення однорідної маси.
• Приготовлений борщ знімаємо з вогню, відставляємо, даємо, йому наполягатимуть 20 хвилин.
• Не забуваємо приготувати до борщу пампушки - булочки з часниковою заправкою.
• Для приготування пампухів.
• Свіжі дріжджі розтираємо з цукром, додаємо їх в теплу воду.
• Борошно просіваємо, додаємо сіль і воду з розчинними дріжджами і замішуємо тісто, даємо йому постояти, двічі його осадити, коли воно підніметься.
• Потім тісто розділяємо на невеликі кульки по 30 г кожен приблизно.
• Деко змащуємо рослинним маслом, укладаємо пампушки, змащуємо їх яйцем.
• Духовку розігріваємо до температури 200 градусів і випікаємо пампухи протягом 20 -30 хвилин до готовності.
• Гарячі пампушки поливаємо соусом.
• Для приготування соусу пропускаємо через землянку очищений часник, заливаємо його 2 столовими ложками води, додаємо рослинне масло і подрібнену зелень кропу, все перемішуємо.
• Поливаємо пампушки приготовленим соусом.
• До столу подаємо борщ, а до нього пампушки, окремо сметану.

Рецепт борщу дуже простий смачний готуємо вдома
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: