Загрузка...

Кулінарні рецепти люблячої дружини

Кулінарні рецепти люблячої дружини
0
0
20 лют
Кулінарні рецепти люблячої дружини


Кулінарні рецепти люблячої дружини дуже смачні


Кожна жінка хоче побалувати свого чоловіка самими смачними та корисними стравами. У просторах інтернету можна знайти безліч рецептів, але не забувайте, що кулінарні рецепти люблячої дружини повинні бути виконані з любов'ю, ласкою і ніжністю.
Найкориснішим блюдом для вашого чоловіка, який тільки що з'явився втомлений після роботи, буде, природно борщ. Ось і розповімо вам, як його можна швидко приготувати.

Інгредієнти для борщу на 4 порції:
• Буряк - 1 кілограм,
• Капуста - 600 грам,
• Морква - 200 грам,
• Петрушка - 50 грам,
• Ріпчасту цибулю - 200 грам,
• Пюре з томату - 150 грам,
• Борошно - 50 грам,
• Столовий маргарин - 100 грам,
• Цукор - 50 грам,
• Тривідсотковий оцет - 80 грам,
• Сметана - 100 грам,
• Лавровий лист,
• Перець за смаком.

Спосіб приготування:
• Наріжте буряк скибочками або соломкою і тушкуйте в закритому казані, додавши жир, цукру і пюре. Щоб зберегти забарвлення буряка додайте 2-3 гр. оцту. Щоб буряк не пригорав, постійно перемішуйте і доливайте бульйон або воду. До кипіння тушкуйте на сильному вікні, а потім зменште полум'я. На це піде хвилин 10-40, в залежності від зрілості буряка.
• Доведіть бульйон до кипіння і киньте в нього капусту, тушкований буряк, цибулю і пасеровані коріння.
• Варіть борщ протягом 20-30 хвилин.
• Приблизно за 5-10 хвилин, до того, коли борщ буде готовий, заправте його білим соусом, покладіть сіль, перець і лавровий лист.
• Якщо ви хочете приготувати борщ з квашеною капустою, то варити треба так само, але капусту необхідно гасити жиром. Відіжміть капусту і промийте її в холодній воді. Покладіть в казан, додайте жир, бульйон або воду. Після цього закрийте кришкою і тушкуйте протягом 1-2 годин.
• Щоб борщ мав характерну забарвлення і смак, приготуйте буряковий настій. Що б його зробити, добре промийте бурякові бульби, потім дрібно наріжте їх або натріть на тертці. І після цього покладіть в посуд з гарячим бульйоном. (1 літр на 500 гр. Буряку). Додайте розсіл від капусти, кислий квас або оцет і доведіть до кипіння. Після цього залиште настоятися протягом 15-20 хвилин і процідіть.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: