Кулінарні рецепти люблячої дружини

Кулінарні рецепти люблячої дружини
0
0
20 лют
Кулінарні рецепти люблячої дружини


Кулінарні рецепти люблячої дружини дуже смачні


Кожна жінка хоче побалувати свого чоловіка самими смачними та корисними стравами. У просторах інтернету можна знайти безліч рецептів, але не забувайте, що кулінарні рецепти люблячої дружини повинні бути виконані з любов'ю, ласкою і ніжністю.
Найкориснішим блюдом для вашого чоловіка, який тільки що з'явився втомлений після роботи, буде, природно борщ. Ось і розповімо вам, як його можна швидко приготувати.

Інгредієнти для борщу на 4 порції:
• Буряк - 1 кілограм,
• Капуста - 600 грам,
• Морква - 200 грам,
• Петрушка - 50 грам,
• Ріпчасту цибулю - 200 грам,
• Пюре з томату - 150 грам,
• Борошно - 50 грам,
• Столовий маргарин - 100 грам,
• Цукор - 50 грам,
• Тривідсотковий оцет - 80 грам,
• Сметана - 100 грам,
• Лавровий лист,
• Перець за смаком.

Спосіб приготування:
• Наріжте буряк скибочками або соломкою і тушкуйте в закритому казані, додавши жир, цукру і пюре. Щоб зберегти забарвлення буряка додайте 2-3 гр. оцту. Щоб буряк не пригорав, постійно перемішуйте і доливайте бульйон або воду. До кипіння тушкуйте на сильному вікні, а потім зменште полум'я. На це піде хвилин 10-40, в залежності від зрілості буряка.
• Доведіть бульйон до кипіння і киньте в нього капусту, тушкований буряк, цибулю і пасеровані коріння.
• Варіть борщ протягом 20-30 хвилин.
• Приблизно за 5-10 хвилин, до того, коли борщ буде готовий, заправте його білим соусом, покладіть сіль, перець і лавровий лист.
• Якщо ви хочете приготувати борщ з квашеною капустою, то варити треба так само, але капусту необхідно гасити жиром. Відіжміть капусту і промийте її в холодній воді. Покладіть в казан, додайте жир, бульйон або воду. Після цього закрийте кришкою і тушкуйте протягом 1-2 годин.
• Щоб борщ мав характерну забарвлення і смак, приготуйте буряковий настій. Що б його зробити, добре промийте бурякові бульби, потім дрібно наріжте їх або натріть на тертці. І після цього покладіть в посуд з гарячим бульйоном. (1 літр на 500 гр. Буряку). Додайте розсіл від капусти, кислий квас або оцет і доведіть до кипіння. Після цього залиште настоятися протягом 15-20 хвилин і процідіть.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: