Загрузка...

Салат з креветками і авокадо

Салат з креветками і авокадо
0
0
30 бер
Салат з креветками і авокадо


Салат з креветками и авокадо це дуже смачно


Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і корисний салат з креветками и авокадо рецепт якого зазначено нижче.

Інгредієнти:
• Стиглий авокадо - 1 шт.
• Очищені тигрові креветки - 300 грам
• Цибуля солодкий червоний - половина середньої голівки
• Кінза - невеликий пучок (або столова ложка насіченого)
• Листовий Салат - 5-6 листя
• Помідори - 1 шт. (або 5-6 шт. черрі)
• Хліб білий - 2 великих скибочки (товщина - 1-1,5 сантиметрів)
• Часник - 1 зубчик
• Оливкова олія (Extra Virgin) - 6 столових ложок
• Сік апельсина - 1 столова ложка
• Оцет винний - 2 столові ложки
• Кунжут - 1 чайна ложка
• Чорний перець мелений - щіпка
• Сіль нейодированная велика - 1 чайна ложка

Спосіб приготування:
• Спочатку замаринуємо цибулю. Для цього поріжемо цибулю кільцями, злегка відіжмемо його, якщо він дуже гострий, і заллємо ложкою оцту. Залишимо цибулю маринуватися на півгодини.
• Авокадо разріжем навколо кісточки. Повернемо половинки авокадо так, щоб одна половинка відокремилася від кісток. Тепер треба вдарити ножем по кістці так, щоб ніж у неї встромився. Повертаємо ніж так, щоб друга половинка відокремилася від авокадо. Якщо авокадо стиглий, то можна легко витягти половинки з шкірки столовою ложкою. Далі нарізаємо половинки на півкільця.
• Розморозимо креветки і промокнем їх, щоб вони стали сухими. З усіх боків посолимо креветки.
• У сковороді розігріваємо 2 столові ложки оливкової олії (на середньому вогні). Обсмажуємо креветки близько трьох хвилин. Викладаємо креветки на тарілку.
• У сковороду доливаємо ще ложку масла і зубчик почищеної часнику. Хліб (м'якоть) ріжемо на невеликі кубики і кидаємо у сковороду. Добре перемішуємо, щоб масло обволокло хліб з усіх боків. Обсмажуємо до утворення скориночки.
• Кінзу дрібно січемо. Листя салату рвемо на шматочки. Помідори ріжемо на невеликі шматочки (черрі - навпіл).
• Тепер приготуємо соус. Змішуємо дві чайні ложки оцту, одну столову ложку апельсинового соку, три столові ложки оливкової олії. Додаємо трохи перцю і велику щіпку солі. Добре перемішуємо.
• Далі змішати всі інгредієнти з соусом. Салат зверху посипаємо кунжутом.

Примітка: суміш оцту і апельсинового соку можете замінити на одну столову ложку бальзамічного оцту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: