Салат з креветками і авокадо

Салат з креветками і авокадо
0
0
30 бер
Салат з креветками і авокадо


Салат з креветками и авокадо це дуже смачно


Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і корисний салат з креветками и авокадо рецепт якого зазначено нижче.

Інгредієнти:
• Стиглий авокадо - 1 шт.
• Очищені тигрові креветки - 300 грам
• Цибуля солодкий червоний - половина середньої голівки
• Кінза - невеликий пучок (або столова ложка насіченого)
• Листовий Салат - 5-6 листя
• Помідори - 1 шт. (або 5-6 шт. черрі)
• Хліб білий - 2 великих скибочки (товщина - 1-1,5 сантиметрів)
• Часник - 1 зубчик
• Оливкова олія (Extra Virgin) - 6 столових ложок
• Сік апельсина - 1 столова ложка
• Оцет винний - 2 столові ложки
• Кунжут - 1 чайна ложка
• Чорний перець мелений - щіпка
• Сіль нейодированная велика - 1 чайна ложка

Спосіб приготування:
• Спочатку замаринуємо цибулю. Для цього поріжемо цибулю кільцями, злегка відіжмемо його, якщо він дуже гострий, і заллємо ложкою оцту. Залишимо цибулю маринуватися на півгодини.
• Авокадо разріжем навколо кісточки. Повернемо половинки авокадо так, щоб одна половинка відокремилася від кісток. Тепер треба вдарити ножем по кістці так, щоб ніж у неї встромився. Повертаємо ніж так, щоб друга половинка відокремилася від авокадо. Якщо авокадо стиглий, то можна легко витягти половинки з шкірки столовою ложкою. Далі нарізаємо половинки на півкільця.
• Розморозимо креветки і промокнем їх, щоб вони стали сухими. З усіх боків посолимо креветки.
• У сковороді розігріваємо 2 столові ложки оливкової олії (на середньому вогні). Обсмажуємо креветки близько трьох хвилин. Викладаємо креветки на тарілку.
• У сковороду доливаємо ще ложку масла і зубчик почищеної часнику. Хліб (м'якоть) ріжемо на невеликі кубики і кидаємо у сковороду. Добре перемішуємо, щоб масло обволокло хліб з усіх боків. Обсмажуємо до утворення скориночки.
• Кінзу дрібно січемо. Листя салату рвемо на шматочки. Помідори ріжемо на невеликі шматочки (черрі - навпіл).
• Тепер приготуємо соус. Змішуємо дві чайні ложки оцту, одну столову ложку апельсинового соку, три столові ложки оливкової олії. Додаємо трохи перцю і велику щіпку солі. Добре перемішуємо.
• Далі змішати всі інгредієнти з соусом. Салат зверху посипаємо кунжутом.

Примітка: суміш оцту і апельсинового соку можете замінити на одну столову ложку бальзамічного оцту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: