Рецепти з фото і відео

Легкий салат

Легкий салат
-1
0
30 бер
Легкий салат


Готуємо просто дома найсмачніший легкий салат


Важко не погодитися, що кожен свято асоціюється у всіх з приготуванням салатів різної консистенції і калорійності. Сучасні словники описують салат, як збірне блюдо з дрібно нарізаних м'ясних і рибних продуктів, свіжих або маринованих овочів, фруктів, різних трав, грибів та яєць. Всі інгредієнти нарізаються однаковими невеликими шматочками, щоб надати салату гарний вигляд. На перший погляд, здається, що приготувати салат дуже легко, але є такі салати, які з легкістю можна назвати шедеврами. Найпоширенішим видом салату є легкий салат. Найбільш популярні салати з фасаолью, капустою, морквою, огірки та інші овочі, також в салаті добре поєднуються морепродукти. Багато господинь шукають рецепт легкого салату, щоб готувати його частіше, радувати своїх домочадців смачним стравою. Щоправда, більшість досі намагаються не експериментувати з приготуванням нових салатів, боячись зіпсувати продукти. Легкі салати вимагають до себе уваги, продукти для них краще вибирати з гарним терміном придатності, швидкопсувні продукти не беріть, інакше зіпсуєте смакові якості салату.

Інгредієнти для приготування салату «часникових кальмарів з сиром»:
• 400 грам філе кальмарів
• три варених курячих яйця
• п'ять зубчиків часнику
• кілька столових ложок майонезу
• плавлений сир
• один цибуля порей
• зелень кропу і петрушки

Спосіб приготування:
• придбати заморожені кальмари зараз не проблема, коштують вони не дуже дорого, тому купити їх на свято може кожен.
• розморозьте кальмари і відваріть їх в окропі близько двох хвилин
• у цей час плавлений сир натріть на тертці, бажано не дуже крупно
• зварені круто курячі яйця наріжте досить великими скибочками
• нашаткуйте зелень кропу, петрушки і цибуля порей
• змішайте всі інгредієнти: нарізані овочі, відварені кальмари, видавіть в масу часник, заправити салат майонезом, посолити і поперчити.
• легкий салат викласти в салатницю, поставити на деякий час в холодильник. Подавати на стіл, прикрасити гілочками кропу і петрушкою. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: