Рецепти з фото і відео

Салат з тунцем

Салат з тунцем
0
0
29 бер
Салат з тунцем


Готуємо самі смачний салат з тунцем


Багато людей до сих пір не можуть вирішити, що ж таке тунець. На вигляд схожий на рибу, а ось за зміст. Не поступається м'яса. М'ясо тунця має дуже благородний смак, рибалки думають, що тунець харчується підводними делікатесами, тому ловити його треба тільки на благородну наживку. М'ясо тунця в Америці вважають справжнім скарбом, він входить в обов ’ язкове меню студентів і школярів. Адже вітаміни і всі корисні речовини, які в ньому містяться, відмінно впливають на розумову діяльність. Тунець є єдиною рибою, яка при консервації не втрачає своїх корисних властивостей. З тунця можна приготувати дуже багато різних страв. Запікають на решітці, додають в випічку, варять з овочами та спеціями, роблять салат з тунцем. Регулярне вживання тунця в їжу знизить в організмі зміст триглециридов, підвищує рівень корисного для нас холестерину. У Франції тунець називають морський телятиною. Його смак не характерний для звичайної риби. Саме ця якість зробило тунець таким популярним. Японська кухня також не обділила тунця увагою, там існує величезна кількість варіантів його приготування. Включаючи тунець кожен день в свій раціон ви збагатите свій організм чималою кількістю вітаміну Д, жирними кислотами омега 3 і селену, в ньому міститься оптимальна кількість калію і натрію.

Салат з тунцем консервованим з рисом.
Інгредієнти:

• одна банка консервованого тунця
• пів склянки рису
• одна банка консервованої кукурудзи
• один огірок
• одна цибулина
• один болгарський перець
• майонез
• сіль і перець за смаком
• для прикраси кедрові горішки
• кріп

Спосіб застосування:
• викласти тунець з банки і злити половину рідини
• додати кукурудзу, попередньо злив всю рідину
• рис відварити у великій кількості солоної води, потім добре промити холодною водою
• додати огірок, нарізану соломкою
• додати трохи нарізаної цибулі
• посолити, поперчити за смаком і додати майонез
• салат викласти у формі сердечка
• червоний болгарський перець подрібнити в блендері, викласти на серце щільним шаром, віджимаючи зайвий сік.
• прикрасити салат з тунцем кедровими горіхами і гілочками кропу. Приємного апетиту!

Готуємо дуже смачний салат з тунцем простий рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: