Загрузка...

Салат нежность

Салат нежность

Пропоную вам відмінне блюдо для святкового столу. Якщо до вас збираються прийти гості, здивуєте їх ніжним смаком цього салату. За кількістю часу приготування салату займає менше години. Салат ніжність складається з простих інгредієнтів, а це означає, що вам не доведеться бігти в найближчий магазин за пошуками чого-то екзотичного.
Салат нежность
+2
0
29 бер
Інгредієнти:
  • Крабові палички (200 г.);
  • Картопля (200 г);
  • Морква-корейски (100 г.);
  • Кукурудза консервована (200 г.);
  • 3 яйця;
  • Майонез (250 г.);
  • Зелень;
  • Сіль, перець;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Спочатку треба помити картоплю і варити до повної готовності. Коли картопля охолоне, звільніть її від шкірки. Візьміть яйця і варіть їх після закипання протягом 10 хвилин. Після цього почистіть їх.

  • Крок 2

    Крабові палички треба порізати на дрібні квадратики. Банку з консервованою кукурудзою відкрийте і висипте кукурудзу на сито, нехай стече рідина.

  • Крок 3

    Моркву-корейску приготуйте заздалегідь. Рецепт приготування ви можете знайти на нашому сайті.

  • Крок 4

    Майте на увазі, що салат ніжність треба викладати шарами, тому підберіть для нього відповідну посуд.

  • Крок 5

    На порожню тарілку натріть картоплю і трошки присоліть її. Змастіть картоплю майонезом. Майонез краще використовувати жирний, так салат буде смачніше.

  • Крок 6

    Другий шар салату - морква-корейска. Акуратно виложіть її на картоплю і знову змастіть майонезом.

  • Крок 7

    Третім шаром викладіть крабові палички, змастіть майонезом.

  • Крок 8

    Четвертий шар - кукурудза. Майонезом її перемазувати не потрібно.

  • Крок 9

    Останнім шаром потріть яйця. Гарненько перемажте їх майонезом, посоліть і прикрасьте зеленню. Салат готовий і його можна подавати на стіл.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: