Рецепти з фото і відео

Салат з сьомгою

Салат з сьомгою
+3
0
29 бер
Салат з сьомгою


Готуємо дома самий смачний салат з сьомгою рецепт


Не виключено, що цей салат своїми компонентами нагадає вам всіма улюблений «Олів'є». І що-то в цьому є. Сказати точніше, одна з варіацій, тільки в рибному варіанті. І головною героїнею виступає сьомга слабосолена. Правда, відразу треба застерегти споживача від використання недоброякісної риби, що дуже часто зустрічається в нашому побуті. Найбільш оптимальним способом буде купити свіжу рибу і засолити її самому, що власне, не становить праці. Адже Звичайно, найкраще купити свіжу рибу і самим її засолити. Якщо ж ви не маєте часу на те, щоб займатися засоленням самому, то пам'ятайте, що при виборі такої риби в роздрібній мережі, необхідно акцентувати увагу на кольорі риби, який повинен бути ніжно-рожевим. Також потрібно знати про те, що занадто червоний колір сьомги однозначно вказує на те, що при обробці були використані барвники. Адже в основу будь-якого рецепту соління закладені два компоненти - сіль і риба. І якщо ви прислухаєтеся до простих порад, салат з сьомгою вийде просто неперевершеним.

До складу необхідно включити:
•Картопля (3 штуки)
•Курячі яйця (2 штуки)
•Солона сьомга (100 грам)
•Свіжий кріп
•Один огірок
•Мелений перець чорний
•Сметана (5 столових ложок)
•Сіль

Готувати будемо так:
•Нарізати Кубиками огірок.
•Порізати соломкою рибу.
•Кріп дрібно посікти.
•Зварити яйця. Варити протягом семи хвилин після початку кипіння. Видалити шкаралупу і порізати.
•Картоплю в мундирі варимо близько півгодини, студим, чистимо, ріжемо.
•В одній посудині перемішати всі складові. Не забуваємо перчити і солити на свій розсуд.
•Перемішуємо все ретельно після додавання сметани, даємо час для просочення і вживаємо.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: