Загрузка...

Пісні рецепти

Пісні рецепти
0
0
28 бер
Пісні рецепти


Готуємо смачні пісні рецепти


Грейпфрут і тунець... Здавалося б неймовірне поєднання в одній тарілці! Проте цей союз і дивовижний. До того ж, це і є ті самі пісні рецепти, про які так багато говорять жінки, що мріють схуднути. А, як відомо, найекстравагантніші експерименти часом приголомшують своєю простотою. Так трапилося і з цим салатом.
У салату три переваги: по-перше, він готується протягом 15 хвилин, по-друге, це неймовірно смачно і в той же час дуже корисно, по-третє, він низкокалориен, що важливо для представників слабкої статі. І ще - такий салат можна приготувати і до приходу подруги, і подати на стіл гостям - соромно точно не буде. Адже не кожного дня можна спробувати таке неординарне блюдо, яке ще й про свою незвичайність, багате вітамінами!

Салат з тунцем і грейпфрутом
Для приготування вам знадобиться:

? Консервований тунець 1 б.
? Листя салату
? Червоний лук ? шт.
? Огірок 1 шт.
? Грейпфрут 1 шт.
? Мед рідкий 2 ст.л.
? Соєвий соус 3 ст.л.
? Готова гірчиця 1 ч.л.
? Олія 3 ст.л.
? Перець чорний мелений

Приготування:
? Для початку листя салату потрібно не порізати, а порвати руками, потім перемішати їх з консервованим тунцем і викласти в салатник.
? Очистити грейпфрут від шкірки, видалити білу плівку і обов'язково гострим ножем вирізати часточки. Після цього, знову ж тільки гострим ножем розрізати кожну скибку на тонкі пластинки і викласти в салат.
? Потім потрібно додати в майже готовий салат тонко порізаний огірок і тонкі кільця цибулі.
? Для заправки необхідно змішати разом мед з соєвим соусом, готової гірчицею, соком від грейпфрута (що залишилися після вирізання м'якоті) і рослинним маслом, потім все це добре перемішати.
? Полити салат соусом і салат готовий до подачі на стіл. Подавати його потрібно відразу ж після приготування.
Приємного вам апетиту!!!

Готуємо пісні рецепти приготування без витрат дуже прості
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: