Рецепти з фото і відео

Мімоза рецепт

Мімоза рецепт
+5
0
28 бер
Мімоза рецепт


Готуємо салат мімоза рецепт дуже смачний і простий


Серед великого різноманіття салатів особливо виділені всенародно улюблені традиційні - олів'є і оселедець під шубою, і звичайно ж мімоза рецепт, який хоча б один раз використовувала господиня. А якщо вже раз приготував то вже важко утриматися від спокуси приготувати ще і ще, але навіть цей відомий всім салат можна подати так, що всі будуть приємно здивовані.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування салату мімози:
•1 баночка рыбнойконсервы
• 150 г твердого сиру
• 6 яєць
• 100 г вершкового масла
• 3 картоплини
• 2 невеликих цибулини
• 200 г майонезу
• оцет
• сіль, перець
Для прикраси:
• пучок кропу, жовта кокосова стружка

Процес приготування:
• Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками і маринуємо з сіллю і цукром в підсоленій воді.
• Щоб маринований цибуля не був гострим, спочатку його заливаємо на 1 хвилину в окріп, потім зливати воду, і тільки потім поміщаємо цибулю в маринад.
• Картопля моєму, відварюємо в підсоленій воді до готовності, охолоджуємо, очищаємо й натираємо бажано на крупній тертці.
• Потім салат викладаємо на тарілку або тарілку шарами, змащуючи кожен шар майонезом.
• Шари салату укладаємо в такій послідовності: тертий картопля - половина консервів - половина маринованої цибулі - жовтки що рибні консерви - терте на крупній тертці охолоджене масло - тертий сир твердий - терті білки.
• Прикрашаємо салат гілочками кропу і квітами мімози з жовтої кокосової стружки.
• Кокосову стружку за бажанням можна замінити тертими жовтками.

Смачний салат мімоза рецепт приготування без зайвих витрат дуже смачний і простий
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: