Рецепти з фото і відео

Мімоза

Мімоза
+5
0
28 бер
Мімоза


Готуємо смачний салат мімоза


Соковитий, смачний, повітряний і ніжний салат з простих і доступних продуктів. Все це про традиційному улюблених багатьма салату мімоза. Він настільки часто використовується, що вже має декілька варіантів. Багато господинь додають в нього нові інгредієнти, вдосконалять смак, придумують йому нові наряди. Мені більше подобається початковий традиційний рецепт цього салату.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування салату мімоза:
•5 яєць
• 1 банку рибної консерви в маслі
• 150 г твердого сиру
• 100 г оливкової олії
• 250 г майонезу
Для прикраси:
• листя салату
• зелень петрушки
• цедра половини лимона

Процес приготування:
• Яйця відварюємо в круту, очищаємо, відокремлюємо жовтки від білків.
• Жовтки натерти на дрібній терці, а білки на крупну тертку.
• Нарізаємо дрібними шматочками обчищену цибулю.
• На середній тертці натираємо твердий сир.
•З консерви зливаємо масло, а рибку викладаємо в ємність глибше і виделкою добре розминаємо.
• Вершкове масло заморожуємо в морозильній камері до твердості, щоб можна було його натерти.
• Страва що вистилає листям салату і шарами викладаємо продукти в такому порядку: білки з майонезом - цибуля - майонез - рибка консервирована - майонез - сир.
• Зверху трьох охолоджене масло і розподіляємо по всій поверхні.
• Шар з тертого сиру змащуємо майонезом і засинаємо подрібненими жовтками.
• По центру салату викладаємо пучок петрушки, на неї викласти квіточки мімози з тертої цедри лимона або мандарина, попередньо змішаної з майонезом.
• Приготований салат ставимо на кілька годин у холодильник для просочення.

Готуємо просто смачний салат мімоза рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: