Японська кухня рецепти

Японська кухня рецепти
0
0
28 бер
Японська кухня рецепти


Японська кухня дуже смачні рецепти


У цій статті хочемо розповісти вам, як готується японський салат тар-тар. Цей салат описаний саме таким, яким його передала нам японська кухня рецепти якої є найбільш унікальними і специфічними і яскравими.

Інгредієнти, які потрібні вам для приготування однієї порції салату:
• 100 г свіжого філе лосося,
• 10 грамів авокадо,
• 10 грамів огірків,
• 10 г зеленої цибулі,
• 1 штука помідори,
• 30 г майонезу,
• Перець за смаком,
• Сіль за смаком,
• 20 г листя салату,
• 3 краплі лимонного соку,
• 3 грами оливкової олії,
• 5 г волоських горіхів.

Рецепт приготування салату:
• Філе лосося є основним компонентом салату. Вам необхідно його порізати як можна дрібніше.
• Потім, коли риба нарізана, відправте її заздалегідь приготовлену посуд. У неї ви будете додавати всі інші готові інгредієнти.
• Після цього так само дрібно, як і лосось, наріжте огірок.
• Дуже акуратно зніміть шкірку з помідора і наріжте теж дрібно, як і все інше.
• Вчините з авокадо аналогічно, як і з помідором. Акуратно зніміть шкірку і наріжте. Тільки не сильно дрібно, а кубиками.
Точно так само поріжте цибулю.
• Все це покласти в посуд, де у вас лежить лосось. А потім додайте сіль, перець і сіль. Перемішайте все дуже ретельно.
• Тепер вам необхідно замаринувати салатне листя.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: