Загрузка...

Японська кухня рецепти

Японська кухня рецепти
0
0
28 бер
Японська кухня рецепти


Японська кухня дуже смачні рецепти


У цій статті хочемо розповісти вам, як готується японський салат тар-тар. Цей салат описаний саме таким, яким його передала нам японська кухня рецепти якої є найбільш унікальними і специфічними і яскравими.

Інгредієнти, які потрібні вам для приготування однієї порції салату:
• 100 г свіжого філе лосося,
• 10 грамів авокадо,
• 10 грамів огірків,
• 10 г зеленої цибулі,
• 1 штука помідори,
• 30 г майонезу,
• Перець за смаком,
• Сіль за смаком,
• 20 г листя салату,
• 3 краплі лимонного соку,
• 3 грами оливкової олії,
• 5 г волоських горіхів.

Рецепт приготування салату:
• Філе лосося є основним компонентом салату. Вам необхідно його порізати як можна дрібніше.
• Потім, коли риба нарізана, відправте її заздалегідь приготовлену посуд. У неї ви будете додавати всі інші готові інгредієнти.
• Після цього так само дрібно, як і лосось, наріжте огірок.
• Дуже акуратно зніміть шкірку з помідора і наріжте теж дрібно, як і все інше.
• Вчините з авокадо аналогічно, як і з помідором. Акуратно зніміть шкірку і наріжте. Тільки не сильно дрібно, а кубиками.
Точно так само поріжте цибулю.
• Все це покласти в посуд, де у вас лежить лосось. А потім додайте сіль, перець і сіль. Перемішайте все дуже ретельно.
• Тепер вам необхідно замаринувати салатне листя.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: