Рецепти з фото і відео

Легкий салат

Легкий салат
+2
0
22 бер
Легкий салат


Готуємо просто вдома найсмачніший легкий салат


Важко не погодитися, що кожне свято асоціюється у всіх з приготуванням салатів різної консистенції і калорійності. Сучасні словники описують салат, як збірне блюдо з дрібно нарізаних м'ясних і рибних продуктів, свіжих або маринованих овочів, фруктів, різних трав, грибів і яєць. Всі інгредієнти нарізаються однаковими невеликими шматочками, щоб надати салату красивий вигляд. На перший погляд, здається, що приготувати салат дуже легко, але є такі салати, які з легкістю можна назвати шедеврами. Найпоширенішим видом салату є легкий салат. Найбільш популярні салати з фасjлью, капустою, морквою, огірки та інші овочі, також в салаті добре поєднуються морепродукти. Багато господинь шукають рецепт легкого салату, щоб готувати його частіше, радувати своїх домочадців смачним блюдом. Правда, більшість досі намагаються не експериментувати з приготуванням нових салатів, боячись зіпсувати продукти. Легкі салати вимагають до себе уваги, продукти для них краще вибирати з хорошим терміном придатності, швидкопсувні продукти не беріть, інакше зіпсуєте смакові якості салату.

Інгредієнти для приготування салату «часникових кальмарів з сиром»:
• 400 грам філе кальмарів
• три варених курячих яйця
• п'ять зубчиків часнику
• кілька столових ложок майонезу
• плавлений сир
• одна цибулина порей
• зелень кропу і петрушки

Спосіб приготування:
• придбати заморожені кальмари зараз не проблема, коштують вони не дуже дорого, тому купити їх на свято може кожен.
• розморозьте кальмари та відваріть їх в окропі близько двох хвилин
• в цей час натріть плавлений сир на тертці, бажано не дуже крупно
• зварені круто курячі яйця наріжте досить великими скибочками
• нашаткуйте зелень кропу, петрушки і цибулю порей
• перемішайте всі інгредієнти: нарізані овочі, відварені кальмари, видавіть в масу часник, заправити салат майонезом, посолити і поперчити.
• викласти легкий салат в салатницю, поставити на деякий час в холодильник. Подавати на стіл, прикрасивши гілочками кропу і петрушкою. Смачного!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: