Загрузка...

Салат з печінки тріски з яйцем

Салат з печінки тріски з яйцем
+6
0
19 бер
Салат з печінки тріски з яйцем


Інгредієнти для приготування:

• П'ять курячих яєць
• Дві ріпчастих цибулини
• 150 грам сиру
• 250 грам печінки тріски

І так приступаємо:

• Відварюємо круто п'ять курячих яєць. Потім охолоджуємо їх, чистимо і дрібно нарізаємо в миску. Потім розм'якшується туди ж виделкою печінку тріску. Чистимо цибулю.

• Рубаємо його дрібно і поміщаємо до печінки в миску. Натираємо тепер туди на дрібній тертці сир, все ретельно заважаємо і салат з печінки тріски готовий.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: