Салат з печінки тріски з яйцем

Салат з печінки тріски з яйцем
+6
0
19 бер
Салат з печінки тріски з яйцем


Інгредієнти для приготування:

• П'ять курячих яєць
• Дві ріпчастих цибулини
• 150 грам сиру
• 250 грам печінки тріски

І так приступаємо:

• Відварюємо круто п'ять курячих яєць. Потім охолоджуємо їх, чистимо і дрібно нарізаємо в миску. Потім розм'якшується туди ж виделкою печінку тріску. Чистимо цибулю.

• Рубаємо його дрібно і поміщаємо до печінки в миску. Натираємо тепер туди на дрібній тертці сир, все ретельно заважаємо і салат з печінки тріски готовий.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: