Салат "Новорічна мімоза" - ідеальні пропорції і набір продуктів

Добре пробувати щось новеньке. Але іноді хочеться чогось забутого старенького. Все-таки, як не крути, давно відомі і популярні салати мають дуже збалансовані смаки. От і згадала я свою улюблену «Мімозу». Як і у будь-якого салату, у «Мімози» є різні рецепти. З тих пір як до мене потрапив цей рецепт, я роблю «Мімозу» тільки так. Салат виходить ніжний і повітряний, немов тортик. І, на мій погляд, салат цей самий що ні на є новорічний - він ситний, досить калорійний, що зовсім не буде зайвим в зимові морози, і просто смачний. Тим більше, ми не збираємося всі свята сиднем сидіти і їсти салати і тортики! Попереду новорічні канікули, а це означає - прогулянки на лижах, походи на каток і катання з гірок. Отже, салат складається з 9-ти шарів, черговість яких я суворо дотримуюся. Як кажуть, від добра добра не шукають, навіщо експериментувати?
Салат "Новорічна мімоза" - ідеальні пропорції і набір продуктів
+6
0
29 гру
Інгредієнти:
  • 1 банка консервів (сайра або скумбрія)
  • 100 г сиру
  • 100 г вершкового масла
  • 200 р майонезу
  • 4-5 яєць
  • 1 невелика цибулина
  • Зелень кропу
  • Журавлина або зерна граната
  • Посмотреть перевод вGoogleBing
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготуємо все необхідне

  • Крок 2

    Варені яйця очищаємо і поділяємо на білки і жовтки.

  • Крок 3

    Трьом білки в дрібну тертку і викладаємо їх на плоску тарілку.

  • Крок 4

    Тремо сир так само - в дрібну тертку.

  • Крок 5

    З консервів зливаємо рідину, викладаємо в тарілку

  • Крок 6

    Розминаємо виделкою і ділимо приблизно на 2 частини.

  • Крок 7

    3 шар: Риба.

  • Крок 8

    4 шар: Половина всього майонезу.

  • Крок 9

    5 шар: Терту в дрібну тертку заморожене вершкове масло.

  • Крок 10

    6 шар: Риба, що лишилася.

  • Крок 11

    7 шар: Дрібно порізану цибулю. Можна її обшпарити, але я особисто проти свіжої цибулі в цьому салаті нічого не маю.

  • Крок 12

    8 шар: майонез, що лишився.

  • Крок 13

    Прикрашаємо салат гілочками кропу і ягодами журавлини (або зернами граната).

  • Крок 14

    Залишаємо салат в теплі на 30 хвилин, потім прибираємо в холодильник на кілька годин.

  • Крок 15

    Салат готовий. Приємного апетиту та передсвяткового настрою всім!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: