Загрузка...

Салат "Новорічна мімоза" - ідеальні пропорції і набір продуктів

Добре пробувати щось новеньке. Але іноді хочеться чогось забутого старенького. Все-таки, як не крути, давно відомі і популярні салати мають дуже збалансовані смаки. От і згадала я свою улюблену «Мімозу». Як і у будь-якого салату, у «Мімози» є різні рецепти. З тих пір як до мене потрапив цей рецепт, я роблю «Мімозу» тільки так. Салат виходить ніжний і повітряний, немов тортик. І, на мій погляд, салат цей самий що ні на є новорічний - він ситний, досить калорійний, що зовсім не буде зайвим в зимові морози, і просто смачний. Тим більше, ми не збираємося всі свята сиднем сидіти і їсти салати і тортики! Попереду новорічні канікули, а це означає - прогулянки на лижах, походи на каток і катання з гірок. Отже, салат складається з 9-ти шарів, черговість яких я суворо дотримуюся. Як кажуть, від добра добра не шукають, навіщо експериментувати?
Салат "Новорічна мімоза" - ідеальні пропорції і набір продуктів
+6
0
29 гру
Інгредієнти:
  • 1 банка консервів (сайра або скумбрія)
  • 100 г сиру
  • 100 г вершкового масла
  • 200 р майонезу
  • 4-5 яєць
  • 1 невелика цибулина
  • Зелень кропу
  • Журавлина або зерна граната
  • Посмотреть перевод вGoogleBing
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготуємо все необхідне

  • Крок 2

    Варені яйця очищаємо і поділяємо на білки і жовтки.

  • Крок 3

    Трьом білки в дрібну тертку і викладаємо їх на плоску тарілку.

  • Крок 4

    Тремо сир так само - в дрібну тертку.

  • Крок 5

    З консервів зливаємо рідину, викладаємо в тарілку

  • Крок 6

    Розминаємо виделкою і ділимо приблизно на 2 частини.

  • Крок 7

    3 шар: Риба.

  • Крок 8

    4 шар: Половина всього майонезу.

  • Крок 9

    5 шар: Терту в дрібну тертку заморожене вершкове масло.

  • Крок 10

    6 шар: Риба, що лишилася.

  • Крок 11

    7 шар: Дрібно порізану цибулю. Можна її обшпарити, але я особисто проти свіжої цибулі в цьому салаті нічого не маю.

  • Крок 12

    8 шар: майонез, що лишився.

  • Крок 13

    Прикрашаємо салат гілочками кропу і ягодами журавлини (або зернами граната).

  • Крок 14

    Залишаємо салат в теплі на 30 хвилин, потім прибираємо в холодильник на кілька годин.

  • Крок 15

    Салат готовий. Приємного апетиту та передсвяткового настрою всім!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: