Рибний салат з тріскою

Рибний салат з тріскою


Вже чимало часу я перебуваю в пошуках ідеального рибного салату. Дуже люблю «мімозу», думаю, що краще й придумати складно, але він робиться з консервів. Мені ж хочеться, щоб салат був як можна більш корисним. Тому я пробую рецепти, де використовується відварна риба. У будь-якому салаті головне, щоб продукти поєднувалися між собою, доповнюючи смаки один одного. Мені здається, що до риби непогано підходять томати, які в свою чергу чудово поєднуються з маслинами і яйцями. Яблуко і цибулю надають салату пікантну нотку, а петрушка гармонує з усіма продуктами відразу. Сьогодні я робила салат з тріски. Дуже люблю цю рибку за її ніжний смак і дієтичні властивості. Ось що у мене вийшло.
Рибний салат з тріскою
+1
0
13 вер
Інгредієнти:
  • 300 г тріски
  • 2-3 картоплини
  • 3 яйця
  • 2 помідори
  • 1 цибулина
  • маслини
  • петрушка
  • сіль
  • гірчиця
  • сметана
  • майонез
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яйця відварюємо. Картоплю варимо в мундирі. Рибу відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин.

  • Крок 2

    Коли всі продукти охололи, чистимо і дрібно ріжемо яйця.

  • Крок 3

    Нарізаємо кубиками помідори і додаємо їх в салатник.

  • Крок 4

    Чистимо і ріжемо кубиками картоплю.

  • Крок 5

    Рибу розбираємо руками на дрібні шматочки. Так простіше не пропустити кісточки, яких, втім, в трісці зовсім мало.

  • Крок 6

    Маслини ріжемо кружальцями.

  • Крок 7

    Дрібно ріжемо цибулю.

  • Крок 8

    Тоненькими брусочками шаткуємо яблуко.

  • Крок 9

    Подрібнюємо петрушку.

  • Крок 10

    Всі інгредієнти з'єднуємо в салатниці. Зробимо заправку з майонезу, сметани і гірчиці. Перемішуємо всі інгредієнти, викладаємо в салатник.

  • Крок 11

    Щоб смак салату був багатший, можна використовувати копчену рибу, але так він стане менш корисним. Можна додати гостроту салату, додавши чорного меленого перцю. Я не любитель гострого, і хотіла зробити своє блюдо корисним і ситним. Тому зупинилася саме на такому наборі продуктів. Спробуйте і ви! Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: