Салат з тунця консервованого

Салат з тунця консервованого


Тунець, є одним з видів риб, які при консервуванні не втрачають своїх корисних властивостей. А салат з тунця консервованого простий у приготуванні, але зате є дуже корисним для серцево судинної системи та для нормальної діяльності мозку. Тунець, володіє багатьма корисними властивостями, смак м'яса ніжний і, пробуючи приготувати салати з тунцем, вибирайте такі, до складу яких не входить багато продуктів, щоб не втратити його смак.
Салат з тунця консервованого
-1
0
28 січ
Інгредієнти:
  • Консервований тунець - сто п\'ятдесят грамів.
  • Помідори черрі - десять штук.
  • Листя салату - п\'ять штук.
  • Маслини без кісточок - десять штук.
  • Масло рослинне - для приготування заправки.
  • Лимонний сік - дві столові ложки.
  • Перець і сіль - за смаком.
  • Кріп або петрушка для прикраси.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Помідори черрі розріжте на дві частини.

  • Крок 2

    Маслини без кісточок наріжте у формі колечок.

  • Крок 3

    Приготуйте заправку: змішайте рослинне масло, перець, сіль і лимонний сік.

  • Крок 4

    На дно невеликої плоскої тарілки покладіть помиті під проточною водою листя салату.

  • Крок 5

    На них красиво розкладіть маслини, помідори, шматочки риби і полийте масляної заправкою.

  • Крок 6

    Прикрасьте салат гілочками кропу або петрушки.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: