Загрузка...

Салат з тунця консервованого

Салат з тунця консервованого


Тунець, є одним з видів риб, які при консервуванні не втрачають своїх корисних властивостей. А салат з тунця консервованого простий у приготуванні, але зате є дуже корисним для серцево судинної системи та для нормальної діяльності мозку. Тунець, володіє багатьма корисними властивостями, смак м'яса ніжний і, пробуючи приготувати салати з тунцем, вибирайте такі, до складу яких не входить багато продуктів, щоб не втратити його смак.
Салат з тунця консервованого
-1
0
28 січ
Інгредієнти:
  • Консервований тунець - сто п\'ятдесят грамів.
  • Помідори черрі - десять штук.
  • Листя салату - п\'ять штук.
  • Маслини без кісточок - десять штук.
  • Масло рослинне - для приготування заправки.
  • Лимонний сік - дві столові ложки.
  • Перець і сіль - за смаком.
  • Кріп або петрушка для прикраси.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Помідори черрі розріжте на дві частини.

  • Крок 2

    Маслини без кісточок наріжте у формі колечок.

  • Крок 3

    Приготуйте заправку: змішайте рослинне масло, перець, сіль і лимонний сік.

  • Крок 4

    На дно невеликої плоскої тарілки покладіть помиті під проточною водою листя салату.

  • Крок 5

    На них красиво розкладіть маслини, помідори, шматочки риби і полийте масляної заправкою.

  • Крок 6

    Прикрасьте салат гілочками кропу або петрушки.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: