Святкові салати

Святкові салати


Урочистості та свята завжди пов'язані з цим достатком різних страв та святкові салати, такі як оселедець під шубою не виняток. Пропонуємо незвичайний варіант цього салату. Приготуємо смачні салати це просто апетитно і без витрат готуємо вдома!
Святкові салати
+4
0
19 гру
Інгредієнти:
  • Морква - 2шт
  • Буряк - 2шт
  • Картопля - 2шт
  • Оселедець малосольна - 200г
  • Яйця - 4шт
  • Цибуля - 1шт
  • Майонез
  • Зелень
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Всі овочі, крім цибулі відварюються в шкірці, остуджуються і крупно натираються окремо один від одного.

  • Крок 2

    Зварені круто яйця остуджуються, очищаються, білки відділяються від жовтків і окремо один від одного крупно натираються на тертці.

  • Крок 3

    Філе оселедця без кісток і шкіри нарізається невеликими шматочками.

  • Крок 4

    Цибуля очищається, робиться дрібною крихтою і ошпарюють окропом.

  • Крок 5

    На фольгу або харчову плівку викладається перший шар з тертого буряка, підсолюють, змащується майонезом.

  • Крок 6

    Наступний шар - терті яєчні білки.

  • Крок 7

    Всі рясно змащується майонезом (рясно - не означає залити!)

  • Крок 8

    Далі шар тертої моркви, майонез. Потім терту картоплю, майонез.

  • Крок 9

    Останній шар філе оселедця і подрібнену цибулю (всі верстви повинні бути рівномірними по всій площі).

  • Крок 10

    Акуратно загортається рулет і охолоджується в холодильнику 2-3 години.

  • Крок 11

    З готового охолодженого рулету знімається фольга або плівка.

  • Крок 12

    Рулет викладається на блюдо, посипається крихтою з вареного яєчного жовтка.

  • Крок 13

    Рулет нарізається на порційні шматки, прикрашається зеленню. Готуємо дуже смачні салати!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: