Салат «Золота рибка»

Салат «Золота рибка»


Буденний салат з рибної консерви в момент перетворює «Золота рибка». Здається, що навіть смак став більш цікавим і якимось іншим!
Салат «Золота рибка»
+4
0
06 лис
Інгредієнти:
  • Сардина консерв. натур. з додаванням олії (240 гр) 1б.
  • Яйце куряче (160 гр) 4шт
  • Огірки солоні (200 гр) 2шт
  • Майонез 50% (60 гр) 3ст.л.
  • Паприка мелена (20 гр) 4ч.л.
  • Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яйця відварити круто, остудити, очистити. Відокремити білки від жовтків. Половину одного білка залишити для прикраси. Ще з одного вирізати невеликий кружечок - "глазик" для рибки.

  • Крок 2

    Один жовток розкришити і змішати з паприкою.

  • Крок 3

    Огірки дрібно нарізати.

  • Крок 4

    Цибулю дрібно нарізати і залити окропом (можна замаринувати ), щоб позбутися гіркоти. Якщо є солодкий салатний цибулю, то його просто порізати.

  • Крок 5

    Консерву відкрити і злити рідину.

  • Крок 6

    Рибу викласти в миску і розім'яти виделкою.

  • Крок 7

    У мисці змішати рибу, цибулю, дрібно нарізані білки, огірки.

  • Крок 8

    Заправити майонезом. Перемішати і поставити в холодильник не менше ніж на 30 хв.

  • Крок 9

    На блюді майонезом намалювати контур рибки.

  • Крок 10

    Охолоджений салат ще раз перемішати і викласти всередину контуру.

  • Крок 11

    Оформити окрас рибки за допомогою розім'ятих жовтків. Майонезом намалювати луску. Щоб вийшло видавити майонезом тонкий контур для луски, потрібно зовсім небагато зрізати куточок на м'якій упаковці з соусом, щоб вийшла маленька дірочка. З перцю вирізати корону і "морські корали". Покласти кружечок - "глазик". З маслини відрізати кружечок для зіниці. Додати кріп - "водорості"

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: