Загрузка...

Салат «Золота рибка»

Салат «Золота рибка»


Буденний салат з рибної консерви в момент перетворює «Золота рибка». Здається, що навіть смак став більш цікавим і якимось іншим!
Салат «Золота рибка»
+4
0
06 лис
Інгредієнти:
  • Сардина консерв. натур. з додаванням олії (240 гр) 1б.
  • Яйце куряче (160 гр) 4шт
  • Огірки солоні (200 гр) 2шт
  • Майонез 50% (60 гр) 3ст.л.
  • Паприка мелена (20 гр) 4ч.л.
  • Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яйця відварити круто, остудити, очистити. Відокремити білки від жовтків. Половину одного білка залишити для прикраси. Ще з одного вирізати невеликий кружечок - "глазик" для рибки.

  • Крок 2

    Один жовток розкришити і змішати з паприкою.

  • Крок 3

    Огірки дрібно нарізати.

  • Крок 4

    Цибулю дрібно нарізати і залити окропом (можна замаринувати ), щоб позбутися гіркоти. Якщо є солодкий салатний цибулю, то його просто порізати.

  • Крок 5

    Консерву відкрити і злити рідину.

  • Крок 6

    Рибу викласти в миску і розім'яти виделкою.

  • Крок 7

    У мисці змішати рибу, цибулю, дрібно нарізані білки, огірки.

  • Крок 8

    Заправити майонезом. Перемішати і поставити в холодильник не менше ніж на 30 хв.

  • Крок 9

    На блюді майонезом намалювати контур рибки.

  • Крок 10

    Охолоджений салат ще раз перемішати і викласти всередину контуру.

  • Крок 11

    Оформити окрас рибки за допомогою розім'ятих жовтків. Майонезом намалювати луску. Щоб вийшло видавити майонезом тонкий контур для луски, потрібно зовсім небагато зрізати куточок на м'якій упаковці з соусом, щоб вийшла маленька дірочка. З перцю вирізати корону і "морські корали". Покласти кружечок - "глазик". З маслини відрізати кружечок для зіниці. Додати кріп - "водорості"

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: