Загрузка...

Салат з печінки тріски і свіжих овочів

Салат з печінки тріски і свіжих овочів
+9
0
23 вер
Салат з печінки тріски і свіжих овочів


Інгредієнти:

• Печінка тріски (баночка) - 1шт
• Помідори - 200г
• Огірки свіжі - 4шт
• Зелена цибуля (нарізаний) - 4 ст. ложки
• Зелень петрушки
• Перець
• Сіль

Приготування:

• Печінка тріски, промиті огірки і помідори нарізати скибочками.
• Додається дрібно нарізаний зелена цибуля.
• Доводиться до смаку сіллю, перцем.
• Салат заправляється маслом, в якому перебувала печінка тріски.
• Готовий салат викласти в салатник, прикрашають зеленню.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: