Салат з печінки тріски і свіжих овочів

Салат з печінки тріски і свіжих овочів
+9
0
23 вер
Салат з печінки тріски і свіжих овочів


Інгредієнти:

• Печінка тріски (баночка) - 1шт
• Помідори - 200г
• Огірки свіжі - 4шт
• Зелена цибуля (нарізаний) - 4 ст. ложки
• Зелень петрушки
• Перець
• Сіль

Приготування:

• Печінка тріски, промиті огірки і помідори нарізати скибочками.
• Додається дрібно нарізаний зелена цибуля.
• Доводиться до смаку сіллю, перцем.
• Салат заправляється маслом, в якому перебувала печінка тріски.
• Готовий салат викласти в салатник, прикрашають зеленню.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: