Салат з червоною рибою «Альпініст»

Салат з червоною рибою «Альпініст»
+5
0
23 вер
Салат з червоною рибою «Альпініст»


Інгредієнти:

• Червона солона риба (філе) - 200г
• Картопля - 2-3шт
• Яйця - 3шт
• Сир твердий - 200г
• Майонез
• Зелень

Приготування:

• Картопля, яйця відварюють до готовності.
• Сир треться на тертці з крупною решіткою.
• Риба дрібно нарізається.
• Яєчні білки труться на крупній тертці окремо від жовтків.
• Картопля очищена крупно треться.
• Салат викладається акуратно шарами.
• Перший шар - тертий картопля, змащується майонезом.
• Потім шар дрібно нарізаної риби, майонез.
• Тертий сир, майонез.
• Консервований горошок викладається гіркою і ретельно змащується майонезом так, щоб збереглася форма.
• Все посипається тертим білками, вершина «гори» прикрашається тертим яєчним жовтком.
• Підстава оформляється зеленню.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: