Салат з квасолею

Салат з квасолею
+7
0
04 бер
Салат з квасолею


Салат з квасолею дуже смачний рецепт
Цей рецепт дуже поживний, так як салат з квасолею включає різні овочі, насичені вітамінами. Блюдо дуже апетитне і просте у приготуванні.

Основні інгредієнти:
• Сіль (за смаком);
• Кукурудза 1 банка;
• Зелена квасоля 650 грам;
• Часник 3 зубчики;
• Оливкова олія 4 ст. ложки;
• Червоний винний оцет 3 ст. ложки;
• Червоний цибуля 1/2 шт.;
• Жовті помідори 1 шт.;
• Червоні помідори 200 грам;
• Зелені помідори 200 грам.

Процес приготування:
• У каструлю з водою додамо квасоля, доведемо до кипіння і варимо 8 хвилин. Зливаємо воду, відкидаємо квасоля на друшляк, струшуємо.
• Беремо миску, висипаємо в неї кукурудзу (якщо кукурудза свіжа, то варимо її в підсоленій воді, даємо охолонути, і витягаємо зерна з качана). Додаємо квасолю. Сюди ж кладемо роздавлений часник і додаємо 3 столові ложки олії. Перемішаємо і залишимо на 30 хвилин. На більш довгий час краще поставити в холодильник.
• Очистимо і дрібно наріжемо лук. Жовті помідори наріжемо скибочками, червоні і зелені - навпіл.
• Дістанемо з миски часник і додамо помідори, цибуля, оцет і масло. Додаємо сіль за смаком.
• Салат подають кімнатної температури. Смачного!

Готуємо смачний салат із квасолею рецепт приготування

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: