Рецепти з фото і відео

Салат цезар класичний

Салат цезар класичний
+2
0
03 бер
Салат цезар класичний


Готуємо дуже смачний салат цезар класичний


За легендою вважається, що рецепт даного салату з'явився випадково. Салат цезар класичний був приготований з не численних продуктів, які знаходилися в імператорському погребі.

Основні інгредієнти:
• часник - 1 зубчик;
• оливкова олія - ​​2 ст.л.;
• хліб чьябатта - 1/2 шт.;
• анчоуси - 50г;
• яйце - 3 шт.
• пармезан - 40г
• зелений салат - 150г

Для заправки.
• гірчиця - 1 ч.л.
• яйце - 1 шт.
• вурчестершірскій соус - 1 ч.л.
• часник - 1 зубчик
• оливкова олія - ​​150 мл.
• лимон (тільки сік) - 1/2 шт.

Процес приготування:
• Перемішуємо часник (попередньо дрібно порубаний) і оливкове масло, обвалюють у них шматочки хліба. Розігріти духовку до 200 градусів, приправити хліб і покласти на деко. Час запікання 15 хвилин.
• Паралельно відварюємо яйця для салату.
• Робимо заправку. Ложем сире яйце, часник, соус, гірчицю, чотири анчоуса і лимонний сік в кухонний комбайн і збиваємо. Не вимикаючи комбайн, поступово додаємо масло. Після доданого масла соус повинен вийти густий, додати три чайних ложки води, якщо соус буде занадто загуснув.
• Кладемо салатні листя в миску і змішуємо із заправкою. Додаємо анчоуси, сир і зверху присипаємо крутонами. Ріжемо яйця на четвертинки і розкладаємо зверху.

Готуємо просто смачний салат цезар класичний рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: