Маслини і оливки різниця

Маслини і оливки різниця
0
0
03 бер
Маслини і оливки різниця


Дуже смачні маслини і оливки різниця


Багатьох хвилює таке просте питання, як чим відрізняються оливки від маслин? Отже, розберемося маслини і оливки різниця - в чому вона? Єдина відмінність, окрім, звичайно, смакових показників, це те, що оливки - це всього лише зелені ще недозрілі плоди оливкового дерева, які збираються раніше терміну дозрівання, а маслини - це вже визріли плоди. Ось в цьому весь секрет, тобто фактично це один і той же плід, але з різним терміном стиглості і дозрівання. Пропонуємо по одному рецепту на кожен плід, так як любителів і того й іншого у наш час більш ніж достатньо.

Салат «Казино»
Інгредієнти:
• Куряче філе - 200г
• Шинка - 200г
• Огірок - 1шт
• Болгарський перець - 1шт
• Помідор - 1шт
• Ананас (кружечки) - 4шт
• Яйця зварені круто - 2шт
• Маслини без кісточок - 100г
• Сир твердий - 100г
• Майонез

Приготування:
• Всі інгредієнти нарізаються великими шматочками, маслини - навпіл.
• У глибоке прозоре блюдо викладаються шарами всі продукти, починаючи з курки, потім ананас, болгарський перець, шинка, огірки, помідори, сир і останній шар з маслин.
• Кожен шар промащується майонезом (наноситься сітка з майонезу).
• Такий салат не тільки смачний і корисний, але й допомагає схуднути. Смачного!

Салат картопляний з оливками
Інгредієнти:

• Картопля (середній бульба) - 8шт
• Червона цибуля - 1шт
• Оливкова олія - ​​3 ст. ложки
• Перець гострий (стручок халапеньо) - 1-2щт
• Петрушка (подрібнену зелень) - 2 ст. ложки
• Біле вино (можна винний оцет) - 1,5 ст. ложки
• Зелена цибуля (пір'я) - 2шт
• Оливки фаршировані - 1/4 склянки
• Сіль - 1/2 ст. ложки

Приготування:
• Цибуля очищається, промивається і нарізається кільцями.
• Картопля відварюється в мундирі і охолоджений нарізається на невеликі шматочки.
• Перець промивається і дрібно нарізається, зелена цибуля дрібно робиться, оливки нарізаються скибочками.
• Картопля змішується з кільцями цибулі.
• Оливкова олія, гострий перець, біле вино (винний оцет), сіль - все змішується, виходить маринад.
• Картопля з цибулею заливається підготовленим маринадом і залишається на півгодини при кімнатній температурі.
• Гриль розігрівається і на ньому підсмажується спочатку картоплю, а потім цибулю - все змішується.
• Прохолоджується, посипати подрібненою зеленню, і додаються фаршировані оливки.
Смачного!

Готуємо маслини і оливки різниця в рецепті приготування і корисних властивостях
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: