Рецепти з фото і відео

Вінегрет

Вінегрет
0
0
03 бер
Вінегрет


Готуємо смачний салат вінегрет


Раніше овочі для приготування салату вінегрет їли окремо. Потім, ймовірно в процесі культурного обміну між країнами, ці овочі стали змішувати в одній тарілці. Виходило набагато яскравіше, апетитніше і смачніше.
На сьогоднішній день вінегрет вважається найпоширенішим класичним салатом. Справжній вінегрет готують тільки з овочів, але сьогодні майже всі пробують урізноманітнити звичне блюдо. Якщо хочеться додати вінегрету рожевий колір, то для цього дрібно нарізаний овочі потрібно залити відваром буряка або соком. А потім змішати з рослинним маслом. А якщо ви віддаєте перевагу, щоб овочі мали свій натуральний колір, то всі овочі необхідно окремо заправити олією і тільки потім змішати все разом в одній салатниці.
У Росії під салатом вінегрет увазі салат з вареного буряка, картоплі, моркви, солоних огірків, зеленого або ріпчастої цибулі, вареної квасолі і квашеної капусти. Заправляється олією, майонезом, але раніше його заправляли гірчичною заправкою. Всупереч загальній думці, вінегрет не є споконвічно російським блюдом. Можливо він був запозичений з скандинавської або німецької кухні. У кулінарній книзі Англії зберігся рецепт вінегрету 1845

Інгредієнти необхідні для приготування гарячого вінегрету:
• 180 грам картоплі
• 120 грам ріпи
• 60 грам моркви
• 30 грам брукви
• 30 грам селери
• 45 грам зеленого горошку
• 60 грам солоних огірків
• 60 грам солоних грибів

Для приготування соусу необхідно:
• 100 грам овочевого відвару
• 15 грам борошна
• 15 грам вершкового масла
• 30 грам молока
• зелень за смаком

Спосіб приготування вінегрету:
1. картопля, ріпу, моркву, корінь селери, брукву дрібно нашаткувати, відварити разом із зеленим горошком в злегка підсоленій воді і відкинути все в друшляк
2. до звареним овочів додати дрібно нарізані солоні огірочки і добре промиті в холодній воді солоні гриби, порубані на дрібні шматочки
3. вінегрет довести до готовності в духовці
4. приготувати соус з кропом і петрушкою
5. для соусу необхідно закип'ятити овочевий відвар, влити в нього холодний овочевий відвар, розмішаний з пшеничним борошном і проварити.
6. коли відвар почне гуснути, додати вершкове масло, молоко і дрібно нарізану зелень петрушки і кропу, все це довести до кипіння
7. залити соусом гарячий вінегрет

Подавати вінегрет в гарячому вигляді.

Готуємо самі просто полезнейший вінегрет простий і смачний рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: