Вхід

Використовуйте для входу один з Ваших акаунтів соціальних мереж

АБО

» » » Морква по корейськи рецепт
0

Морква по корейськи рецепт

Морква по корейськи рецепт

Добавлено: 2-03-2013, 16:23

Приготували: 711 разів

Коментарів: 0

Теги: Морква, корейськи, рецепт

Описання страви:

Морква по корейськи рецепт


Готуємо найсмачнішу морква по корейськи рецепт


Морква по корейськи рецепт який щодня потрапляє в рядок пошукових систем. Відразу хотілося б відзначити, що хоч цей салат з моркви і називається морква по-корейськи, до самої Кореї, а тим більше, до її національної кухні, ніякого відношення не має в принципі. Насправді, корейці ні сном, ні духом чути не чули про таких салатах. Якщо Вам цікаво, то одна з версій свідчить про те, що це блюдо винайшли маньчжурські китайці, серед яких воно є популярним і на сьогоднішній день. Тому, якщо доведеться зіткнутися з рецептом моркви по-корейськи, нібито наданим небудь корінний кореянкою, то я б на вашому місці лише посміхнувся. Варіацій такого салату існує безліч, говорити, що якийсь із варіантів є ідеальним, буде не зовсім правильно. Виходячи з кулінарної практики і чималого досвіду, хотілося б поділитися нижчеподаним рецептом, схваленим більшістю людей, що мали задоволення їм поласувати.

Потрібно ні багато ні мало:
• Морква - 3 великі штуки
• Часник - 3 зубчики
• Сіль -? чайної ложки
• Цукор - 1 столова ложка
• Перець Чилі -? чайної ложки (можна і менше за смаком)
• Перець чорний мелений - 1/5 чайної ложки
• Коріандр мелений - 1/4 чайної ложки
• Оцет - 2-3 столові ложки
• Олія - ​​5 столових ложок

Приготування моркви по-корейськи:
• На спеціально призначеній для цього тертці натираємо моркву.
• Потерту морква солимо, перчимо, додаємо цукор, оцет і мелений коріандр, після чого все це заважаємо ретельно.
• Тепер морквину треба скласти умовної «гіркою», зверху все це посипаємо або ж дрібно порізаним, або пригніченим часником (на ваш розсуд).
• Далі доводимо на сковорідці до димлення рослинне масло і виливаємо його на часник (зверніть увагу на те, що масло доводити до кипіння не слід).
• На заключному етапі приготування ретельно все перемішуємо, перекладаємо в щільно закривається ємність і в холодильник на добу. Після такої витримки дістаємо і подаємо до столу!

Готуємо вдома морква по корейськи дуже простий рецепт приготування
kulinarki3



Коментарі (0)

Додати коментар:
Якщо ви приготували це блюдо - напишіть що, у Вас вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш докладно!


Цікаве у мережі


Партнери

Інші рецепти даної категорї

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!
або