Google
загрузка...
» » » Морква по корейськи рецепт

Морква по корейськи рецепт

Додано: 2-03-2013, 16:23
Приготовлено: 387

Автор:

kulinarki3
kulinarki3
Рейтинг:
сподобалось

Смачно ?

+1
Морква по корейськи рецепт


Готуємо найсмачнішу морква по корейськи рецепт


Морква по корейськи рецепт який щодня потрапляє в рядок пошукових систем. Відразу хотілося б відзначити, що хоч цей салат з моркви і називається морква по-корейськи, до самої Кореї, а тим більше, до її національної кухні, ніякого відношення не має в принципі. Насправді, корейці ні сном, ні духом чути не чули про таких салатах. Якщо Вам цікаво, то одна з версій свідчить про те, що це блюдо винайшли маньчжурські китайці, серед яких воно є популярним і на сьогоднішній день. Тому, якщо доведеться зіткнутися з рецептом моркви по-корейськи, нібито наданим небудь корінний кореянкою, то я б на вашому місці лише посміхнувся. Варіацій такого салату існує безліч, говорити, що якийсь із варіантів є ідеальним, буде не зовсім правильно. Виходячи з кулінарної практики і чималого досвіду, хотілося б поділитися нижчеподаним рецептом, схваленим більшістю людей, що мали задоволення їм поласувати.

Потрібно ні багато ні мало:
• Морква - 3 великі штуки
• Часник - 3 зубчики
• Сіль -? чайної ложки
• Цукор - 1 столова ложка
• Перець Чилі -? чайної ложки (можна і менше за смаком)
• Перець чорний мелений - 1/5 чайної ложки
• Коріандр мелений - 1/4 чайної ложки
• Оцет - 2-3 столові ложки
• Олія - ​​5 столових ложок

Приготування моркви по-корейськи:
• На спеціально призначеній для цього тертці натираємо моркву.
• Потерту морква солимо, перчимо, додаємо цукор, оцет і мелений коріандр, після чого все це заважаємо ретельно.
• Тепер морквину треба скласти умовної «гіркою», зверху все це посипаємо або ж дрібно порізаним, або пригніченим часником (на ваш розсуд).
• Далі доводимо на сковорідці до димлення рослинне масло і виливаємо його на часник (зверніть увагу на те, що масло доводити до кипіння не слід).
• На заключному етапі приготування ретельно все перемішуємо, перекладаємо в щільно закривається ємність і в холодильник на добу. Після такої витримки дістаємо і подаємо до столу!

Готуємо вдома морква по корейськи дуже простий рецепт приготування

Кількість думок від користувачів (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм Нікнеймом.

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на сайт.