Рецепти з фото і відео

Pецепт Мімоза

Pецепт Мімоза
+3
0
02 бер
Pецепт Мімоза


Дуже смачний рецепт Мімоза


Мабуть, кожна порядна домогосподарка знає хоч один новорічний салатний рецепт мімоза, олів'є, оселедець під шубою, вінегрет. Ці знамениті салати кожен з нас бачить на новорічному столі і з задоволенням ласує ними.
Салат «Мімоза» став популярним у нашому регіоні в 70-х роках минулого сторіччя. Готують його з консервованої риби, яку розчавлюють ложкою, щоб вона стала однорідною масою. Морква, варені яйця, сир і цибулю натирають на тертці. Потім інгредієнти викладають по шарах, а міжшарові простору змащують майонезом. Готовий салат за кольором схожий на квітки мімози, тому і носить таку назву.
Жоден Новий рік, ні водному будинку, не пройде без мімози. І кожен, хто приходить у гості до друзів або родичів, в першу чергу бачить на столі саме мімозу.
Так, кожна домогосподарка володіє цим рецептом, але бути може, якийсь домогосподар захоче зробити сюрприз для своєї домогосподарки. Чоловіки, задумайтеся про це, за такий подарунок ваші улюблені буду вдячні вам протягом усього нового року. Для цього і розповімо вам, як готувати мімозу.

Для приготування однієї порції з продуктів вам знадобиться:
• Картопля середніх розмірів - 4 шт.,
• Морква - 1шт.,
• Яйця - 1 шт.,
• Цибулини - 2 шт.,
• Шпроти - 1 банка,
• Майонез,
• Соняшникова олія - ​​3 ст.ложки,
• Сіль за смаком.

А щоб приготувати, потрібно зробити так:
• Спочатку відваріть, а потім остудіть картоплю, моркву і яйця.
• На дрібній тертці натріть моркву, картоплю та яйця. Яйця натирати - окремо білок, окремо жовток.
• Розкладіть на тарілці першим шаром і посоліть.
• Потім укладіть натерту моркву, і теж посоліть.
• Після цього два шари змастіть майонезом.
• Потім на них теж укладіть, обсмажену цибулю.
• Покладіть зверху шпроти, які ми вже подрібнили.
• Посоліть, потім повапните знову все майонезом, і зверху посипте яєчним білком. Знову посоліть.
• Потім укладіть останній шар картоплі. Повапните його зверху майонезом і обсипте всю поверхню жовтком.

Все! Салат готовий! Поставте його на добу в холодильник, для просочення. Смачного!!

Просто дуже смачний рецепт Мімоза дуже простий
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: