Рецепти з фото і відео

Пісні рецепти на кожен день

Пісні рецепти на кожен день
+1
0
01 бер
Пісні рецепти на кожен день


Пісні рецепти на кожен день дуже смачні


У пост ми не повинні харчуватися одноманітно і нудно. Пісні рецепти на кожен день люди придумали спеціально для таких днів. Ми повинні урізноманітнити свій раціон, так як це і сніданок, і обід, і вечерю.
Для сніданку ми можемо вибрати каші, кожен сам вирішує чим її приправити. Фрукти ідеально підійдуть для ранкової порції каші, а якщо додати джем, варення, то у вас вийде ідеальний, солодкий десерт. Каші, взагалі, стають основною стравою в пост.
Можна багато чого приготувати і з улюблених овочів. Це кабачкова та баклажанна ікра, які ідеальні для щільного сніданку, для тих, хто не уявляє свій сніданок без бутербродів. Грибна ікра нагадує за смаком м'ясо, тому її дуже люблять чоловіки.
Смачні бутерброди з медом, посипані зверху горіхами, або прикрашені часточками улюблених вами фруктів. За смаком це вам нагадає вкуснейшее печиво. Коли ви зможете дозволити собі оливкове масло, то приготуйте тоненькі пиріжки з грибною начинкою.
Тепер подумаємо про обід. Думаю теж, варіантів безліч, це і супи і друге. На перше - це обов'язково суп. Дуже смачні щі з зеленню, суп з кропиви, картопляний з горохом, незвичайну грибну локшину. Багато продуктів завжди знайдуться у вашому холодильнику.
Н а друге також допоможе приготувати тільки ваша фантазія. Це страви з грибів: гриби з рисом, грибна запіканка, котлети грибні. Ви можете і самі придумати нові рецепти і поділитися ними з друзями.
Картопля також послужить для приготування других страв: картопляні зрази, пюре картопляне.
Макарони з часником і кропом дуже сподобаються вашим домашнім. Ось основні рецепти для приготування пісного обіду, ви можете ще додати улюблені вами овочі і фрукти.
Вечеряти в пост рекомендується легко і просто. Ідеальні салати, до речі, вони легкі в приготуванні і не зажадають багато часу. Готувати їх потрібно не тільки з овочів, але і фруктів. Вибираєте ті овочі або фрукти, які ви будете їсти з задоволенням, додавши соки. Овочі можна просто запекти в духовій шафі.
Багато часто задають питання, що потрібно їсти під час Великого посту і що не бажано?
Обов'язково їжте рослинну їжу, про яку ми вже говорили: овочі та фрукти, мариновані продукти, будь-які гриби, чорні сухарі, горіхи і ягоди, пити компоти і чай. Додавати в страви улюблену зелень, це додасть пісним стравам аромат, смак.
Під час посту не рекомендується, є м'ясні продукти, курячі яйця та молочні страви.
Давайте приготуємо легкий салатик на пісну вечерю.
Салат з солодкого перцю з авокадо

Продукти для приготування:
• Середнього розміру авокадо;
• Болгарський перець червоного кольору;
• Болгарський перець зеленого кольору;
• Болгарський перець жовтого кольору;
• Великий апельсин;
• Кілька листочків м'яти;
• Лимонний сік;
• Небагато солі

Спосіб приготування:
• Розділити апельсин на часточки і зняти з часточок білу плівку.
• Витягнути з авокадо кісточку, почистити і нарізати тонкими брусочками.
• Болгарський перець також очистити і нарізати тоненькими брусочками.
• На тарілку викладіть шар апельсина, потім авокадо, зверху укладіть різнокольоровий перець: спочатку зелений, потім жовтий і червоний.
• Приготуйте соус. Для чого м'яту подрібнити за допомогою блендера, влити лимонний сік і трохи солі.
• Соусом полити зверху салат, обережно перемішайте і подавайте до столу.
Ну хто сказав, що в пост харчування нудне і одноманітне. Фантазуйте і ви зможете придумати багато нових і різноманітних рецептів і радувати своїх домашніх під час Великого посту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: