Рецепти з фото і відео

Прості рецепти

Прості рецепти
0
0
01 бер
Прості рецепти


Прості рецепти без зайвих витрат дуже смачні
Дуже часто хочеться порадувати своїх рідних і улюблених чимось смачним, але в швидкому ритмі життя дуже рідко вдається дістатися до плити з бажанням готувати щось особливе. Трапляється й таке, що під рукою не виявляється потрібних інгредієнтів для приготування вишуканих страв. Існує досить багато простих і смачних рецептів основних, других страв, салатів, десертів і напоїв. Всі прості рецепти зручні для ділових жінок, які хочуть побалувати себе смачними стравами. Хочу сьогодні поділитися з вами рецептом простого салату з Джус. Купити його можна де завгодно, додають джусай або польовий часник в лагман, в манти, в самсу, піджарка, різні супи або маринад. Джусай має приємний солодко-часниковий смак, а на вигляд, схожий на довгу газонну траву. Зростає цей запашний лук не тільки на території Узбекистану, але і в Сибіру, ​​Казахстані, Монголії, Китаї, Японії та Індії.

Для приготування простого салату з Джус вам буде потрібно:
• три пучки Джус
• три курячих яйця
• трохи рослинного масла
• сіль, червоний гострий мелений перець, приправи (бадьян, аніс, Анжу)
Темний, соковитий джусай з найніжнішим часниковим ароматом - розкішно підійде для весняного салату.

Спосіб приготування:
• джусай промити в холодній воді, обсушити серветкою і порізати соломкою. Краще різати навскоси розміром близько п'яти сантиметрів
• яйця розмішати в чашці до однорідного стану
• в сковороді розігріти рослинне масло, вилити трохи яєчної маси і спекти тонкий яєчний млинець. Коли він стане золотистого кольору зняти млинчик, а потім спекти новий
• всі млинці скласти один на інший і нарізати соломкою
• в сковороді нагріти рослинне масло, всипати нарізану джусай, додати сіль, перець і зібраний спеції
• обсмажити декілька хвилин до м'якого стану Джус, після додати до нього яєчну соломку
• перемішати салат. Такий салат дуже ситний і живильний. Обсмажений джусай додасть салату деякий м'ясний смак. Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: