Рецепти з фото і відео

По-корейськи морква

По-корейськи морква
0
0
01 бер
По-корейськи морква


Готуємо смачно по-корейськи морква рецепт


Приготовлена ​​по-корейськи морква - бажаний гість на кожному столі, чи не так? Готувати її просто і цікаво, тим більше, в класичному рецепті можливі усілякі варіації.

Основні інгредієнти:
• 1 кілограм моркви свіжої (краще всього вибирати максимально довгі коренеплоди для цієї мети);
• 1 цибулина;
• 100 мілілітрів соняшникової олії (плюс олія для смаження);
• 4 столові ложки оцту;
• 3 столові ложки цукру;
• 1 чайна ложка паприки (солодкого меленої);
• За 0,5 чайної ложки каррі, червоного і чорного перців;
• 6 зубчиків часнику;
• Сіль.

Процес приготування:
• Моркву потрібно буде натерти для початку на спеціально призначеній для виготовлення цього блюда тертці.
• Як можливо найдрібніше нашаткувати цибулю. Обсмажити до золотистого, остудити.
• Розчинити повністю цукор в зазначеній кількості оцту, підмішати туди ж всі інші спеції. Влити в цю суміш рафіновану соняшникову олію і знову гарненько все це розмішати.
• Залити отриманою сумішшю в глибокій ємності підготовлену морквину.
• Розчавити часник, додати до корейської моркви разом з підсмаженою цибулею.
• Їсти буде можна таку домашню «корейську моркву» вже через 15 хвилин!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: