Загрузка...

Рецепти салатів на швидку руку

Рецепти салатів на швидку руку
+5
0
28 лют
Рецепти салатів на швидку руку


Рецепти салатів на швидку руку це дуже просто


Настала весна і на грядках з'явилася перша зелень: кріп, цибулю, салат, петрушка, щавель. Вони в цей час самі смачні і корисні. Значить, прийшов час робити салати. Пропоную рецепти салатів на швидку руку, в яких зелень займає головне місце. Такі салати легкі, поживні, вітамінні та яскраві. Готуйте і насолоджуйтеся не тільки смаком, але і видом.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування салату зі стручковою квасолею:
• 300 г стручкової квасолі
• 100 г твердого сиру
• 150 г бекону
• 100 г оливок без кісточок

Для заправки:
• 5 столових ложок рослинного масла
• 2 зубчики часнику
• 2 столові ложки оцту
• 2 столові ложки французької гірчиці
• 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю
• сіль за смаком

Процес приготування:
• Квасоля відварюємо і охолоджуємо.
• Нарізаємо бекон тонкими смужками, обсмажуємо в розігрітому вершковому маслі до утворення рум'яної, хрусткої скоринки.
• Обсмажений бекон викладаємо на паперову серветку, для видалення яєчного жиру.
• Твердий сир нарізаємо дрібними кубиками.
• Оливки розрізаємо на половинки.
• Зелень петрушки, базилік і салат моєму, струшуємо від води, злегка обсушуємо.
• Зелень петрушки нарізати дрібно, а салат і базилік рвемо руками на великі шматочки.
• Для заправки очищений часник пропускаємо через землянку, додаємо гірчицю, оцет, оливкова олія, сіль, перець.
• Підготовлені інгредієнти з'єднуємо, поливаємо приготовленої заправкою і перемішуємо.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування всієї салату:
• 5 варених яєць
• 350 г ковбаси вареної
• 250 г редиски
• пучок черемші
• майонез

Процес приготування:
• Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, очищаємо, нарізуємо кубиками.
• Редиску миємо, очищаємо від серединки і нарізаємо дрібними колечками.
• черемшу миємо, струшуємо від води і дрібно понарізаємо.
• З'єднуємо подрібнені яйця, редиску, ковбасу і заправляємо майонезом.
• Варену ковбасу понарізаємо однаково середньої товщини близько 0,5 см кружечками, обсмажуємо в розігрітій рослинній олії.
• Обсмажені ковбасні тарілочки викладаємо на блюдо і наповнюємо їх салатом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: