Рецепти салатів на швидку руку

Рецепти салатів на швидку руку
+5
0
28 лют
Рецепти салатів на швидку руку


Рецепти салатів на швидку руку це дуже просто


Настала весна і на грядках з'явилася перша зелень: кріп, цибулю, салат, петрушка, щавель. Вони в цей час самі смачні і корисні. Значить, прийшов час робити салати. Пропоную рецепти салатів на швидку руку, в яких зелень займає головне місце. Такі салати легкі, поживні, вітамінні та яскраві. Готуйте і насолоджуйтеся не тільки смаком, але і видом.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування салату зі стручковою квасолею:
• 300 г стручкової квасолі
• 100 г твердого сиру
• 150 г бекону
• 100 г оливок без кісточок

Для заправки:
• 5 столових ложок рослинного масла
• 2 зубчики часнику
• 2 столові ложки оцту
• 2 столові ложки французької гірчиці
• 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю
• сіль за смаком

Процес приготування:
• Квасоля відварюємо і охолоджуємо.
• Нарізаємо бекон тонкими смужками, обсмажуємо в розігрітому вершковому маслі до утворення рум'яної, хрусткої скоринки.
• Обсмажений бекон викладаємо на паперову серветку, для видалення яєчного жиру.
• Твердий сир нарізаємо дрібними кубиками.
• Оливки розрізаємо на половинки.
• Зелень петрушки, базилік і салат моєму, струшуємо від води, злегка обсушуємо.
• Зелень петрушки нарізати дрібно, а салат і базилік рвемо руками на великі шматочки.
• Для заправки очищений часник пропускаємо через землянку, додаємо гірчицю, оцет, оливкова олія, сіль, перець.
• Підготовлені інгредієнти з'єднуємо, поливаємо приготовленої заправкою і перемішуємо.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування всієї салату:
• 5 варених яєць
• 350 г ковбаси вареної
• 250 г редиски
• пучок черемші
• майонез

Процес приготування:
• Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, очищаємо, нарізуємо кубиками.
• Редиску миємо, очищаємо від серединки і нарізаємо дрібними колечками.
• черемшу миємо, струшуємо від води і дрібно понарізаємо.
• З'єднуємо подрібнені яйця, редиску, ковбасу і заправляємо майонезом.
• Варену ковбасу понарізаємо однаково середньої товщини близько 0,5 см кружечками, обсмажуємо в розігрітій рослинній олії.
• Обсмажені ковбасні тарілочки викладаємо на блюдо і наповнюємо їх салатом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: